Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
4 saat 24 dakika önce

Bu hafta Beşiktaş, Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek

Trendyol Süper Lig'de 6. haftanın maç takvimi yayınlandı. Siyah beyazlı ekip şampiyonluk yarışında son hızla devam ediyorken BJK - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak belli oldu. Takımların muhtemel ilk 11'leri de taraftarın gündeminde yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
4 saat 36 dakika önce

Kızıldıldız Benfica maçında Kerem Aktürkoğlu'nun ilk 11'de oynaması bekleniyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kızılyıldız, Benfica'yı ağırlayacak. Futbolseverler tarafından Kızılyıldız-Benfica maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı merak edilirken Kerem Aktürkoğlu'nun oynayıp oynamayacağı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
4 saat 45 dakika önce

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 2024 yerel seçimlerinde CHP'den seçildi

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a siyasi yasak getirildi. Siyasi yasağın getirilmesinin ardından Kadir Aydar kimdir, hangi partili soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
5 saat 12 dakika önce

KYK ek yurt başvuru tarihinin bu hafta açıklanması bekleniyor

YKS ek tercih sonuçları bugün erişime açıldı. Sınav sonrasında istediği okula yerleşemeyen adaylar ek tercih yapmıştı. Hak kazanan adaylar ise KYK yurt başvurularının ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
5 saat 18 dakika önce

YKS ek tercih kayıt işlemleri 25- 30 Eylül aralığında yapılacak

19 Eylül günü öğrencilerin heyecanla beklediği YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçların ardından üniversite kayıt tarihleri de merak konusu oldu. Adaylar, üniversite kazanmasıyla beraber elektronik kayıt işlemlerini tamamlayabilecek.
Aktüel - Aktüel
5 saat 22 dakika önce

BİM’e Rivero 125 cc motosiklet geliyor! 20 Eylül aktüel kataloğunda buharlı temizleme cihazı, akülü vidalama seti ve saça boncuk takma seti yer alıyor

Herkesin heyecanla beklediği Bim 20 Eylül Aktüel tag kataloğu yayınlandı. Cuma günü Bim marketlerde Rivero 125 cc motosiklet, katlanabilir bisiklet, buharlı temizleme cihazı, akülü vidalama seti, darbeli matkap, saça boncuk takma seti ve çeşitli oyuncaklar satışa çıkacak.
Aktüel - Aktüel
5 saat 38 dakika önce

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Mehmet Aslan, Doktorlar dizisinde oyunculuk yaptı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hasan Toktaş tarafından açıklanan bilgilere göre Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na Mehmet Aslan atandı. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun kararıyla yapılan atamanın ardından Mehmet Aslan kimdir, oyuncu mu soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
6 saat 2 dakika önce

Süper Lig'de bu hafta BAY geçen takım Başakşehir olacak

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son hızla devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu sezon başında haftanın programını açıklamıştı. Bu hafta hangi takım BAY geçiyor belli oldu.
Aktüel - Aktüel
6 saat 13 dakika önce

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlık seçimleri 8 Ekim'de yapılacak

Turgay Demirel’in de aday olduğu Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlık seçimleri 8 Ekim 2024 Salı günü yapılacak.
Aktüel - Aktüel
6 saat 19 dakika önce

Vatikan 15 yıllık çalışmasını tamamladı! 43 yıllık sırrı açıklamaya hazırlanıyor

Vatikan, Bosna Hersek'in güneyindeki sıradan bir köyde Meryem Ana'nın 'göründüğü' haberlerine ilişkin 15 yıllık çalışmasını tamamladı. 43 yıldır süre gelen sır ile alakalı raporunu açıklamaya hazırlanıyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 24 dakika önce

Karaman Ermenek'te elektrikler 16.30'da gelecek

19 Eylül günü Karaman'da meydana gelen kesintiler henüz sonlanmadı. Erken saatlerde başlayan bakım ve arıza çalışmaları sürüyorken vatandaşlar Ermenek'te kesintinin biteceği saati bekliyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 2 dakika önce

Atletico Madrid Leipzig maçı bugün saat 22.00'de tabii'den yayınlanacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yeni sisteminde Atletico Madrid, Leipzig'i evinde konuk etmeye hazırlanıyor. Bugün oynanacak olan Atletico Madrid-Leipzig maçının hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacağı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
7 saat 18 dakika önce

TBF başkan adayı Turgay Demirel eski milli basketbolcudur

TBF ve FIBA Avrupa'da başkanlık görevinde bulunan eski milli basketbolcu Turgay Demirel, 8 Ekim’de yapılacak Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlık seçimlerine aday oldu.
Aktüel - Aktüel
7 saat 46 dakika önce

A Milli Futbol Takımı FIFA dünya sıralamasında sıralamasında 26. oldu

FIFA tarafından eylül ayı dünya sıralaması açıklandı. Sıralamanın açıklanmasının ardından Türkiye'nin FIFA dünya sıralamasında kaçıncı olduğu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
7 saat 59 dakika önce

Bugün Süper Lig maç programında Trabzonspor - Kayserispor karşılaşması bulunuyor (19 Eylül)

Milli ara sonrasında Trendyol Süper Lig'de yarışlar başladı. 5. hafta mücadeleleriyle başlayan ligde 19 Eylül bu akşam kimin maçı var merak ediliyordu. TFF tarafından açıklanan programa göre günün maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı da açıklandı.
Aktüel - Aktüel
8 saat 19 dakika önce

KPSS Ön Lisans 50,55,60,65,70,75 ve 80 puanla atanacak kurumlar ve B grubu kadrolar

1 Eylül 2024 tarihinde uygulanan KPSS Ön Lisans sınavının ardından adaylar 55,60,65,70,75 puanla nereye gidilir, hangi kuruma atanırım merak ediyordu. Ön Lisans sonuçlarının yarın erişime açılması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 31 dakika önce

PlayStation 5 Pro, 7 Kasım 2024 tarihinde 799 Euro'dan satışa çıkacak

Sony tarafından yeni oyun konsolu PlayStation 5 Pro geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. 799 Euro fiyat etiketi ile satışa çıkacak olan PlayStation 5 Pro'nun ne zaman satışa çıkacağı ise gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
8 saat 46 dakika önce

Depremde enkazdan 25 saat sonra çıkarılan Aslı Serçemeli Öcal Türkçe öğretmeni görevine geri döndü

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay’da ailesiyle birlikte yakalanan ve 25 saat sonra kurtarılan Türkçe Öğretmeni Aslı Serçemeli Öcal mesleğine geri döndü.
Aktüel - Aktüel
8 saat 48 dakika önce

Bugün 19 Eylül Gaziler Günü olması sebebiyle bayrak asıldı

TBMM tarafından 19 Eylül 1921 günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik ve Mareşallik unvanı verilmişti. Ülkemizde her yıl 19 Eylül günü Gaziler Günü olarak çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Aktüel - Aktüel
9 saat 2 dakika önce

Fenerbahçe 149 kez, Galatasaray 128 kez derbiden galibiyet ile ayrıldı

Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonunun altıncı haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbiye günler kala taraftarlar Fenerbahçe ve Galatasaray'ın derbi istatistiklerini merak ediyor.
Sona Git