Tgrt Haber

Bolu Dağı Tüneli çalışma nedeniyle yarından itibaren kapanacak

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
30 Temmuz 2024 15:33 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 12:09

Araç sahiplerini ilgilendiren duyuru geldi. Geçtiğimiz günlerde Bolu Tüneli'nin İstanbul yönünün kapatılacağı açıklanmıştı. Otomobil sahipleri ise Bolu Tüneli kapalı mı, ne zaman açılacak bekliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul​ ve Ankara​ arasında ulaşım sağlayan ve gün içerisinde sıklıkla kullanılan Bolu Tüneli​'nde çalışma yapılacağını belirtmişti.

50 gün boyunca kapalı olacak tünelde çalışmalar yarından itibaren başlıyor.

BOLU TÜNELİ KAPALI MI?

Anadolu Otoyolu​'nun Bolu Dağı​ geçişinde Abant-Kaynaşlı kavşakları güzergahındaki 23 kilometrelik kısmın İstanbul yönünde çalışma yapılacak. Tünel 31 Temmuz itibarıyla İstanbul istikametinde trafiğe kapanacak.

Kaynaşlı yönünde uzatılacağına işaret edilen açıklamada, 2 viyadükte de 4 derz değişimi yapılacağı belirtilirken Bolu Tüneli 50 gün boyunca kapalı olacak. Yapılan açıklama ise şöyle oldu:

"Bu süre boyunca söz konusu kesimde İstanbul istikametindeki trafik D-100 devlet yolu üzerinden sağlanacaktır. Otoyolun Ankara istikameti trafiğe hizmet vermeye devam edecektir."

Bolu Dağı Tüneli çalışma nedeniyle yarından itibaren kapanacak - 1. Resim

BOLU TÜNELİ NE ZAMAN AÇILACAK?

50 gün boyunca kapalı olacak olan tünelde çalışmalar 19 Eylül saat 17.00'ye kadar sürerken 19 Eylül itibarıyla yeniden trafiğe açılacak. Bu süre zarfında ise İstanbul istikametindeki trafik D-100 devlet yolu üzerinden sağlanacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...