Tgrt Haber

Can Atalay'ın tutukluluk halinin görüşüldüğü TBMM'de çıkan kavgayı milletvekilleri video olarak paylaştı! Binlerce kişi izledi

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
16 Ağustos 2024 15:35 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 15:49

Bugün TBMM'de Can Atalay oturumunda çıkan kavga gündem olurken meclisteki kavganın videoları çok kez izlendi. Ahmet Şık ile Alpay Özalan arasında gerilirim arttığı anlar TBMM'de çok konuşulurken kavga anlarına dair video da izlendi.

16 Ağustos günü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ortalık karışırken Alpay Özalan ile Ahmet Şık​ arasında tartışma çıkarken Özalan, Şık'a yumruk attı.

Arbede esnasında Gülistan Koçyiğit'in kaşı yarılırken TBMM​ kavga anları da çok kez izlendi.

CAN ATALAY​ TBMM KAVGASI VİDEO İZLEMELERİ BİNLERİ BULDU

Bugün Can Atalay oturumu için toplanılırken TİP Milletvekili Ahmet Şık ile AK Partili vekiller arasında tartışma çıktı.

Yumrukların havada uçtuğu anların videosu ile sosyal medyada da birçok kez paylaşılırken izlenmesi binleri buldu.

Can Atalay'ın tutukluluk halinin görüşüldüğü TBMM'de çıkan kavgayı milletvekilleri video olarak paylaştı! Binlerce kişi izledi - 1. Resim

TBMM Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, yaşanan kavgada hakaretlerin artması sebebiyle 15 dakika ara verirken Şık'ın tekrardan kürsüye çıktığı esnada söylediği sözlerden dolayı yeniden ara verildi.

Can Atalay'ın tutukluluk halinin görüşüldüğü TBMM'de çıkan kavgayı milletvekilleri video olarak paylaştı! Binlerce kişi izledi - 1. Resim

ALPAY ÖZAY AHMET ŞIK'A YUMRUKLA SALDIRDI SON DAKİKA

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un çağrısıyla saat 14.00'te bugün Can Atalay için toplanılırken Ahmet Şık'ın kürsüde olduğu esnada kavga çıktı.

TBMM kavgasında çıkan görüntülerin videosu ise izlendi. Meclis'te kavga yaşanırken Alpay Özalan'ın Şık'a attığı yumruk sonrası paylaşılan meclisteki kavga anı videosunda yerlerde kanlar olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Can Atalay'ın tutukluluk halinin görüşüldüğü TBMM'de çıkan kavgayı milletvekilleri video olarak paylaştı! Binlerce kişi izledi - 2. Resim

GÜLİSTAN KOÇYİĞİT'İN KAŞI PATLADI! VİDEOSUNU SEVDA KARACA PAYLAŞTI

Ahmet Şık ile Alpay Özalan arasında çıkan kavgada ortalık karışırken Gülistan Koçyiğit'in kaşı patladı.

Sevda Karaca, kavga esnasında yaralanan Koçyiğit'in kaşının patladığını paylaştığı video ile duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...