Tgrt Haber

Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
12 Mart 2024 14:30 - Güncelleme : 12 Mart 2024 14:35
Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor?

Münevver Karabulut'un katili olan Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına yönelik talepler reddedilmişti. Karabulut'u öldürmesinin ardından cezaevinde tek kişilik hücrede kendisini asarak intihar eden Garipoğlu'nun mezarının nerede olduğu da araştırıldı. Karacaahmet Mezarlığı'nda olan mezarın açılıp açılmayacağı merak konusu oldu. Cem Garipoğlu'nun mezarı hakkında bilgiler...

18 Kasım 2011'de öldürdüğü için 24 yıl ceza alan Garipoğlu, hücresinde kendini asarak intihar​ etti. İntihar etmesinin ardından Karabulut'un babası Cem Garipoğlu​'nun kaçırıldığını ve intihar etmediğini iddia etmişti. Merak edilenler arasında ise Cem Garipoğlu'nun mezarının nerede olduğu yer aldı. İşte detaylar...

CEM GARİPOĞLU'NUN MEZARI NEREDE?

Garipoğlu'nun mezarı Karacaahmet Mezarlığı'ndadır.

CEM GARİPOĞLU'NUN MEZARI AÇILACAK MI?

10 Ekim 2014'te kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar eden Garipoğlu'nun mezarının açılmasını Karabulut'un babası talep etmişti fakat kararı verilmişti. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Garipoğlu'nun otopsi kaydını istedi. Otopsi işlemi esnasında yapılan işlemlerin fotoğraflarının incelenmesinin ardından karar verilecek.

Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor? - 1. Resim

CEM GARİPOĞLU ÖLDÜ MÜ?

Münevver Karabulut​'un katili olan Garipoğlu, 18 Kasım 2011'de Karabulut'u öldürdükten sonra 24 yıl hapis cezası aldı. 10 Ekim 2014 tarihinde kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde tek kişilik hücresinde intihar etti. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...