Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
4 saat 29 dakika önce

2024 YKS ek yerleştirme üniversite kayıtları 25-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak

ÖSYM tarafından 2024-YKS ek yerleştirme tercih sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından adayların gündeminde YKS ek yerleştirme kayıtları ne zaman sorusu yer aldı.
Aktüel - Aktüel
5 saat 13 dakika önce

22 Eylül bu akşamın maç programında Beşiktaş-Eyüpspor maçı yer aldı

Bugün Trendyol Süper Lig, 1. Lig ve Premier Lig'de oynanacak olan maçların saati ve kanalı netleşti. 22 Eylül Pazar günü Süper Lig'de Beşiktaş ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek.
Aktüel - Aktüel
5 saat 29 dakika önce

Süper Lig Galatasaray-Beşiktaş maçı 28 Ekim Pazartesi yapılacak

21 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Galatasaray'ın Beşiktaş ile maçının ne zaman olacağı ise taraftarlar tarafından merak edildi.
Aktüel - Aktüel
5 saat 59 dakika önce

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Dereli 2016'da karaciğer nakli olmuştu

Ali Koç'un yakın arkadaşı olan Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Dereli yoğun bakıma kaldırıldı. Vatandaşlar tarafından Mehmet Dereli kimdir, kaç yaşında sorularının cevapları merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 7 dakika önce

Yurt Time başvuru sonuçlarının 2024 Ekim ayının başlarında açıklanması bekleniyor

KYK Yurt-Time başvuruları 16-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların sona ermesinin ardından KYK Yurt-Time başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
7 saat 39 dakika önce

MEB 2024-2025 1. dönem 1. yazılı ortak sınavlar 30 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında yapılacak

2024-2025 eğitim öğretim döneminin MEB tarafından ortak sınav takvimi paylaşıldı. Takvimin açıklanması ile birlikte  6, 7, 9 ve 10. sınıflarda yapılacak olan 1. dönem 1. yazılı ortak sınavlarının ne zaman yapılacağı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
7 saat 52 dakika önce

Bugün başlayacak DEHA dizisinin oyuncular arasında Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Melis Sezen yer alıyor

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan DEHA dizisinin ne zaman başlayacağı açıklandı. Oyuncu kadrosu da belli olan dizinin ilk bölümü bu akşam yayınlanacak.
Aktüel - Aktüel
8 saat 12 dakika önce

Telegram yakındaki kişiler özelliği kaldırıldığı için gözükmüyor

Mesajlaşma uygulaması Telegram'ın yakındaki kişiler özelliğine kullanıcılar erişim sağlayamıyor. Gizlilik ile güvenlik endişeleri ile gündeme Telegram yakındaki kişiler özelliğinin kaldırılıp kaldırılmadığı ise gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
8 saat 56 dakika önce

KPSS DHBT soru ve cevap anahtarının birkaç gün içerisinde erişime açılması bekleniyor

22 Eylül günü gerçekleşen DHBT sınavı sonlandı. 10.15'te başlayan sınava giren adaylar soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak beklerken gözler ÖSYM'ye çevrildi.
Aktüel - Aktüel
9 saat 2 dakika önce

2024 yılında KPSS DHBT sınavına 49 bin 298 kişi başvurdu

Bu sene KPSS DHBT sınavı 22 Eylül günü yapılıyor. Sınava giren adaylar kaç kişi başvurdu, katıldı merak ediyor. Toplamda 40 sorunun sorulduğu ve 60 dakika süre verildiği de ÖSYM kılavuzunda yer aldı.
Aktüel - Aktüel
11 saat 8 dakika önce

KPSS DHBT sınavı 60 dakika sürecek

22 Eylül günü uygulanacak olan KPSS DHBT sınavına kısa süre kaldı. Adaylar sınavdan ne zaman çıkılır, kaç dakika sürecek merak ederken ÖSMY kılavuzunu yayımladı.
Aktüel - Aktüel
21 Eylül 2024 - 18:26

Fenerbahçe - Galatasaray maçı Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak

Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan müsabaka heyecanla bekleniyor. Fenerbahçe - Galatasaray derbisine kısa süre kala maç nerede oynanacak, hangi stadyumda merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
21 Eylül 2024 - 17:56

Bugün Fenerbahçe’nin Galatasaray ile maçı var

Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği Trendyol Süper Lig'de bu akşamın maç programı belli oldu. Geçen sezon ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'nin bugün maçı var mı, kiminle netleşti.
Aktüel - Aktüel
21 Eylül 2024 - 17:13

KPSS DHBT sınav giriş yeri belgesi ÖSYM sitesi üzerinden alınıyor

22 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan DHBT sınavına girecek olan adaylar ÖSYM sınav giriş belgesinin nereden, nasıl alınacağını araştırıyor. Sınav yarın 10.15'te başlayacak.
Aktüel - Aktüel
21 Eylül 2024 - 16:40

Fenerbahçe en son 2013-2014 sezonunda şampiyon oldu

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Fenerbahçe bu akşam ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşıyor. Uzun zamandır şampiyonluk kazanamayan FB en son ne zaman şampiyon oldu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
21 Eylül 2024 - 14:27

Sosyal medyadaki cuma günleri tatil olacak iddialarına henüz resmi bir açıklama gelmedi

Dün akşam X platformunda yer alan cuma günleri tatil olacak iddialarının ardından vatandaşlar çalışma günü azaldı mı araştırmaya başladı. Şu an için herhangi bir açıklama bulunmuyor.
Aktüel - Aktüel
21 Eylül 2024 - 14:10

WhatsApp güncellemesi ile hangi modellerde kullanılamayacağı belli oldu

META'nın yaptığı güncelleme açıklamasının ardından Whatsapp hangi telefonlarda kullanılmayacak, kaldırıldı mı belli oldu. Dünyanın her yerinde kullanılan Whatsapp uygulaması yeni güncelleme sonrasında bazı modellerde kullanılmayacak.
Aktüel - Aktüel
21 Eylül 2024 - 12:24

Fenerbahçe - Galatasaray maçının VAR hakemi Onur Özütoprak'ın istatistikleri

Bu akşam oynanacak olan FB - GS derbisine kısa süre kaldı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşmaya saatler kala VAR hakemi de belli oldu. Onur Özütoprak kimdir, istatistikleri nedir merak edilmişti.
Aktüel - Aktüel
21 Eylül 2024 - 12:09

Teşkilat dizisinde Güniz karakterini Özlem Maden oynayacak

22 Eylül günü Teşkilat dizisi 5. sezonu ile ekranlara gelecek. Uzun zamandır ekranlarda yer alan diziye yeni dahil olna Güniz karakterini kim oynuyor, gerçek adı nedir seyircinin gündeminde yer almıştı.
Aktüel - Aktüel
21 Eylül 2024 - 11:50

MAL kan grubu, AnWj antijenini içeren ve nadir bulunan gruptur

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen MAL kan grubu, 50 senelik araştırma sonucunda keşfedildi. İngiliz bilim adamlarının MAL olarak isimlendirdiği kan grubu kimlerde bulunur, nedir merak konusu oldu.
Sona Git