Tgrt Haber

Christian Atsu öldü mü? Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, oynadığı takımlar?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
18 Şubat 2023 08:00 - Güncelleme : 18 Şubat 2023 09:04
Christian Atsu  öldü mü? Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, oynadığı takımlar?

Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu. Büyük yıkımların ve can kayıplarının olduğu bölgede futbol takımı da zor anlar yaşadı. Enkazın altında kaldığı belirtilen Hataysporlu futbolcu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut'un bulunması için çalışmalar sürüyor. Peki, Christian Atsu bulundu mu, öldü mü? Christian Atsu kimdir, kaç yaşında?

Hatayspor​'da forma giyen futbolcu Christian Atsu​'dan deprem​ sonrası haber alınamadı. Hatayspor İdari Menajeri Fatih İlek, Atsu'nun deprem akşamı uçak bileti olduğunu ancak Kasımpaşa maçında gol attığı için bileti iptal edip akşamı takım arkadaşlarıyla geçirdiğini söyledi. Arama - kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgede ailesi ve sevenleri Christian Atsu'dan sevindiren bir haber bekliyor. Peki, Christian Atsu bulundu mu, öldü mü? Christian Atsu kimdir, kaç yaşında? 

CHRISTIAN ATSU BULUNDU MU, ÖLDÜ MÜ?

Merkez üssü Kahramanmaraş​ olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 büyük depremin ardından 10 ilde yıkımlar meydana geldi. En çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın enkazı altında kaldığı belirtilen Hataysporlu futbolcu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut'un bulunması için çalışmalar devam ediyordu.  Christian Atsu'nun menajeri Murat Uzunmehmet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti." ifadelerini kullandı.

Christian Atsu  öldü mü? Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, oynadığı takımlar?

CHRISTIAN ATSU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

10 Ocak 1992 doğumlu Christian Atsu, forvet bölgesinde görev yapan milli futbolcu, Ganalıdır. Maritimo maçında kadroya alınan futbolcu, bu maçı yedek kulübünde tamamladı. Atsu, 16 Aralık 2011 yılında ilk gölünü attı. 2012-13 sezonunda Porto'ya dönen futbolcu dokuz lig maçında ilk 11'de başladı. O sezon takım üçüncü kez üst üste lig şampiyonu oldu. Evliolan Atsu, 2 çocuk babasıdır. Son olarak Christian Atsu Hatayspor'da forma giymektedir. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Eren18 Şubat 2023 13:49

Lütfen oyuncunun dinini de yazınız

Sonraki Haber Yükleniyor...