Tgrt Haber

Darmaduman Evren kimdir? Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Aralık 2022 16:32 - Güncelleme : 03 Aralık 2022 17:40
Darmaduman Evren kimdir? Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında?

Her Cumartesi saat 20.00'da izleyicisiyle buluşan Darmaduman, popüler oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Gençlik ve dram türündeki dizi, üniversite okuyan ve farklı hayatlar yaşayan kişilerin yaşadığı bazen eğlenceli, bazen duygu yüklü anları konu alır. Oyunculuk performanslarının dikkat çektiği dizide rol alan Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında?

Başrollerinde  Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin yer aldığı Darmaduman dizsinde hikaye kadar oyunculuk performansları da sosyal medyada çok konuşuldu. Peki, Darmaduman Evren​ kim? Aytaç Şaşmaz kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

DARMADUMAN EVREN​ KİMDİR?

Darmaduman diziisindeki Evren​ karakteri, anesinin kendisini terk etmesi sonrası mutsuz bir çocukluk geçirdi. Öfkesini kontrol edemeyen Evren​, yanında olmak isteyen insanları da kendinden uzaklaştırır. En yakın arkadaşı ve onu anlayan tek kadın Derin’e karşı bile tam anlamıyla açık olamaz ve gerçek duygularını ifade edemez. İkizlerin hayatına girmesiyle birlikte, hem gerçek dostluğu hem de gerçekten aşık olmayı öğreneceği bir yolculuğa çıkacaktır. Darmaduman Evren​ karakterini genç oyuncu Aytaç Şaşmaz canlandırıyor. 

Darmaduman Evren kimdir? Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında?

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

4 Ağustos 1998 doüumlu Aytaç Şaşmaz, Manisa​ doğumludur. Aytaç Şaşmaz2ın abisi İsmail Ege Şaşmaz da kendisi gibi oyuncudur. Aytaç Şaşmaz, 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu ödülü kazanmıştır. 

AYTAÇ ŞAŞMAZ'IN OYNADIĞI DİZİLER

2017-2019 - Söz - Feyzullah Altıparmak

2019-2021 - Hekimoğlu - Emre Acar

2021 - Baht Oyunu - Bora Doğrusöz

2022 - Darmaduman- Evren

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...