Tgrt Haber

Didim yangını kontrol altına alınamazken 2 helikopter ve 1 uçak müdahale ediyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
16 Ağustos 2024 13:52 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 15:10

16 Ağustos günü Didim'de çıkan yangın henüz kontrol altına alınamazken ekipler havadan ve karadan olarak destek vermeye devam ediyor. Bugün İzmir'de de yangınla mücadele edilirken son dakika Didim yangın söndürüldü mü, son durum nedir merak ediliyor.

Aydın​'ın Didim​ ilçesinde çıkan makilik alan yangınında çalışmalar sürerken ekipler olay yerine sevk edildi.

Yaz aylarının gelmesiyle beraber orman yangınları artış gösterirken son dakika olayının nerede ve neden olduğu da gündemde yer aldı.

DİDİM YANGIN​ SON DAKİKA SÖNDÜRÜLDÜ MÜ?

16 Ağustos günü Aydın'ın Didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangın vatandaşları endişelendirirken henüz kontrol altına alınamadı.

Akyeniköy Mahallesi Balova mevkii çevresinde 13.30 gibi çıkan yangının sebebi henüz bilinmezken vatandaşların ihbarı sonucu ekipler sevk edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri çalışmalara devam ederken 2 helikopter ve 1 uçak müdahale ediyor.

Olay yerinden görüntüler:

Didim'de makilik alanda yangına 2 helikopter ve 1 uçak müdahale ediyor - 1. Resim

Didim'de makilik alanda yangına 2 helikopter ve 1 uçak müdahale ediyor - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...