Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
3 saat 55 dakika önce

2024 Paris Olimpiyatlarında 329 müsabakada 32 branş bulunuyor

Fransa Paris’te 26 Temmuz 2024 Cuma günü başlayacak 10.500 sporcunun yer aldığı 2024 Paris Olimpiyatlarında 32 branşta 329 müsabaka düzenlenecek.
Aktüel - Aktüel
4 saat 16 dakika önce

Kameralı Airpods modelinin 2026 yılında çıkması bekleniyor

Apple, 2026 yılında piyasaya sürmeyi planladığı kameralı AirPods modeliyle kullanıcılarına yenilikçi bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Yeni model, ses kalitesinin yanı sıra görüntü özellikleriyle de dikkat çekecek.
Aktüel - Aktüel
4 saat 49 dakika önce

2024 Paris Olimpiyatlarına 10.500 sporcu katılacak

Fransa’nın başkenti Paris’te 26 Temmuz 2024 - 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında 17 gün sürecek olan 33.Yaz Olimpiyatlarına 206 ülkeden 10.500 sporcu katılacak.
Aktüel - Aktüel
4 saat 58 dakika önce

Yangın söndürme helikopterleri 1 saatte ortalama 20 ton su ile müdahale edebiliyor

Yangın söndürme helikopterleri ve uçaklarının su kapasiteleri ve müdahale yetenekleri farklılık gösteriyor. Helikopterler saatte 20 ton su taşırken, uçaklar daha büyük kapasitelere sahip olabilir.
Aktüel - Aktüel
5 saat 31 dakika önce

Microsoft, Forza Horizon 4'ü mağazadan kaldıracağı için oyunculara ücretsiz oyun kodu dağıtmaya karar verdi

Microsoft, Forza Horizon 4'ü mağazadan kaldıracağı için oyunculara ücretsiz oyun kodu dağıtacağını duyurdu. Oyunseverler, bu haberin ardından Forza Horizon 4'ün geleceğini merak ediyor.
Aktüel - Aktüel
5 saat 38 dakika önce

2024 Paris Olimpiyatlarına Türkiye’den 89 sporcu katılacak! İşte, branş dağılımı

Fransa’nın başkenti Paris’te 26 Temmuz 2024 Cuma günü Türkiye saati ile 22.00’da Seine Nehri’nde açılış töreniyle başlayacak olan 33.Yaz Olimpiyatları için Türkiye’den 89 milli sporcu kota aldı.
Aktüel - Aktüel
6 saat 30 dakika önce

PlayStation Türkiye oyun fiyatlarına zam yaptı, 2024 güncel PS oyun fiyatları

PlayStation Türkiye, 2024 yılı itibarıyla oyun fiyatlarına zam yaptı. God of War: Ragnarök, Assassin’s Creed Shadows ve Call of Duty: Black Ops 6 gibi popüler oyunların fiyatları 2.799 TL'ye yükseldi.
Aktüel - Aktüel
7 saat 34 dakika önce

Tolgshow Filtresiz yönetmen karakterini Fırat Parlak oynuyor

Ünlü komedyen Tolga Çevik yeni programı Tolgshow Filtresiz ile televizyon ekranlarına geri dönüyor. İlk bölümü 2 Temmuz'da yayınlanan programda ünlü komedyenin önceki yapımlarında da yer alan yönetmen karakteri de bulunuyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 1 dakika önce

Haliç Köprüsü'nün Kadıköy istikameti 3-8 Temmuz tarihleri arasında trafiğe kapatılacak

İBB tarafından açıklanan bilgilere göre Haliç Köprüsü'nün Kadıköy istikameti metrobüs yolu asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak. Çalışmalar 5 gün boyunca devam edecek.
Aktüel - Aktüel
8 saat 36 dakika önce

Tolga Çevik'in yeni programı Tolgshow Filtresiz 2 Temmuz Salı günü saat 20.00'da yayınlanacak

Ünlü komedyen Tolga Çevik'in yeni talk show programı 'Tolgshow Filtresiz'in yayınlanacağı tarih ve kanal belli oldu. Yeni program her hafta salı günleri saat 20.00'da televizyon ekranlarına gelecek.
Aktüel - Aktüel
8 saat 45 dakika önce

Avrasya Tüneli geçiş ücretinin 213 TL olacağı iddiası DMM tarafından yalanlandı

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz 25 Haziran tarihinde yaptığı sosyal medya paylaşımında 1 Temmuz itibarıyla Avrasya Tüneli'nde garanti edilen geçiş ücretlerinin 213 TL'ye çıkacağını belirtti. Geçen araç ücretinin ise 112 TL olarak kalacağını hazinenin ise farkı ödeyeceğini iddia etti.
Aktüel - Aktüel
9 saat 40 dakika önce

Bozcaada'ya giriş ve çıkışlarda yılda bir defa her araç için pul bedeli olarak 200 TL alınıyor

Havaların ısınması ile birlikte vatandaşlar tatil için Bozcaada'ya gitmeye başladı. Belediye tarafından adada ikamet etmeyenlerden araç ile giriş yaptıklarında her yıl bir defaya mahsus alınan 200 TL'lik pul ücreti tekrardan gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
11 saat 24 dakika önce

Fahrettin Koca yerine Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci en güçlü aday olarak gözüküyor

Son zamanlarda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği ile ilgili iddialar gündemde yer alıyor. TGRT Haber'de Cem Küçük ve TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Cem Küçük, Fahrettin Koca yerine yerine gelecek en güçlü adayın Şuayıp Birinci olduğunu belirtti.
Aktüel - Aktüel
12 saat 14 dakika önce

Sinan Ateş'i öldüren Eray Özyağcı'yı olay yerine götüren kurye Vedat Balkaya mahkemede ifade verdi

Eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi ile ilgili görülen dava bugün başladı. Erken saatlerde başlayan davaya birçok siyasi isim katıldı. Davada Eray Özyağcı'yı motosikleti ile olay yerine götüren Vedat Balkaya ifade verdi.
Aktüel - Aktüel
12 saat 46 dakika önce

KYK yurtlarında kaydını sildirip ayrılan öğrencilerin depozitosu dilekçelerinde belirttikleri IBAN adresine yatırılıyor

2023-2024 eğitim öğretim yılının bitmesinin ardından KYK yurtlarından ayrılan öğrenciler depozitonun ne zaman geri yatacağını merak ediyor. KYK'nın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre depozito dilekçe verdikten sonra hesaplara yatırılır.
Aktüel - Aktüel
13 saat 32 dakika önce

18-30 yaş arası gençler GSB yurtlarında 8 Temmuz 25 Ağustos tarihleri arasında 5 gün ücretsiz kalabilecek

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Müzekart GNS ve Seyahatsever projelerinin tarihlerini duyurdu. 8 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında gençler 5 gün yurtlarda ücretsiz kalabilecek.
Aktüel - Aktüel
14 saat 11 dakika önce

Fenerbahçe'nin transfer edeceği iddia edilen Youssef En-Nesyri istatistikleri

Transfer görüşmeleri için Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Youssef En-Nesyri'nin takımı Sevilla ile görüşmeye gittiği ortaya çıktı.
Aktüel - Aktüel
30 Haziran 2024 - 20:38

Demon Slayer 5. sezonu 2025 yılında çıkması bekleniyor

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba'nın 5. sezonu 2025 yılında çıkması bekleniyor. Tanjiro Komado'nun merakla beklenen hikayesinin devamı, 2025'te izleyiciler ile buluşacak gibi gözüküyor. İşte detaylar...
Aktüel - Aktüel
30 Haziran 2024 - 19:36

Tyler Dorsey, Fenerbahçe Beko basketbol takımından ayrıldı

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, ABD asıllı Yunan oyuncu Tyler Dorsey ile yollarını ayırdı. Dorsey, Fenerbahçe'de birer kez Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı. Yeni takımının Yunanistan temsilcisi Olympiakos olması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
30 Haziran 2024 - 19:01

Nilüfer'de yangın çıktı, müdahale sürüyor

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek Uludağ Üniversitesi yerleşkesine sıçradı. Hem karadan hem de havadan müdahale edilen yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.
Sona Git