Tgrt Haber

Fenerbahçe, uzatmalarda elendi! UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
14 Ağustos 2024 08:50 - Güncelleme : 14 Ağustos 2024 08:52
Fenerbahçe, uzatmalarda elendi! UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek

13 Ağustos Salı günü gerçekleşen UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu rövanş maçında Fransız rakibi Lille ile uzatmalara giden Fenerbahçe, 1-1 skorla berabere kalarak turnuvaya veda etti.

Ülker Stadyumunda gerçekleşen UEFA Şampiyonlar Ligi​ 3.ön eleme turu rövanş maçında Lille​ takımını konuk eden sarı-lacivertliler, uzatmalarda Fransız rakibi ile 1-1 berabere kalarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

FENERBAHÇE​ ELENDİ Mİ?

13 Ağustos Salı günü Ülker Stadyumu’nda gerçekleşen UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu rövanş maçında Fransız rakibi Lille ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, ilk maçı golsüz berabere tamamlarken ikinci yarıda 90+1. dakikada kullanılan taç atışı sonrası Edin Dzeko​'nun kafa vuruşunda savunmaya çarpan top ağlarla buluştu. Bu gol maçı uzatmalara taşıdı.

Fenerbahçe, uzatmalarda elendi! UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek - 1. Resim

İkinci uzatmada Fransa’nın LOSC Lille takımı, kırmızı kart görerek 10 kişi kalsa da 118. dakikada Lille'nin kazandığı penaltı atışını Jonathan David gole çevirerek skoru 1-1'e getirdi. 
Maç skoru 1-1 biterek Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi serüveni sona ermiş oldu.
Fransa’da oynanan ilk maçta Fenerbahçe’yi 2-1 yenen Lille, bu maçta gerçekleşen 1-1 beraberlik ile beraber sarı-lacivertlileri toplamda 3-2 yenerek tur atladı. Fenerbahçe ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

FENERBAHÇE AVRUPA ELENİRSE AVRUPA LİGİ’NE DEVAM EDECEK Mİ?

Fenerbahçe-Lille karşılaşmasında 1-1 skorla mağlup olan sarı-lacivertliler Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında devam edecek.

Fenerbahçe, uzatmalarda elendi! UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek - 2. Resim

FENERBAHÇE-LİLLE MAÇ SONUCU KİM ELENDİ?

Deplasmanda oynadığı ilk maçta Lille’ye 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, 13 Ağustos Salı günü gerçekleşen rövanş maçında Fransız rakibi ile 1-1 beraberlik elde etti. Bu skorlarla beraber Lille’ye toplamda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...