Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
1 saat 14 dakika önce

Hafta sonu bazı bölgelerde zirai don görülecek

Hafta Sonu hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinin yayınladığı yeni tahmin raporuna göre bazı bölgelerde zirai don olayı görülecek.
Aktüel - Aktüel
1 saat 15 dakika önce

GSB ÖZYES burs ve yurt başvurularının başladığı açıklandı

ÖZYES yerleştirme sonuçları 11 Ekim 2024 tarihinde ÖSYM tarafından açıklanmıştı. Sonuçların açıklanmasının ardından öğrenciler ÖZYES burs ve yurt başvurularının ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Konuyla ilgili açıklama GSB tarafından yapıldı.
Aktüel - Aktüel
1 saat 18 dakika önce

Hadise ile ilişkisi olduğu iddia edilen Şenol Sönmez'in yönettiği dizi ve filmler

Son zamanlarda Hadise'nin özel hayatı sevenleri tarafından araştırılırken yönetmen Şenol Sönmez ile görüntülendi. Çekilen fotoğraflarına ardından Şenol Sönmez ile Hadise sevgili mi iddiaları da arttı.
Aktüel - Aktüel
1 saat 30 dakika önce

Asgari ücrete %30, %40, %50 zam gelirse ne kadar olur? 2025 zam oranları ve yeni ücretler

2025 yılında asgari ücret ne kadar olacak merak ediliyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan asgari ücret zammında iddialar konuşulmaya devam ediyor. %40 ve %50 zam gelmesi halinde ne kadar olacak belli oldu.
Aktüel - Aktüel
1 saat 34 dakika önce

Evde bakım yardımı ödemelerinde süreç başladı

Evde bakım maaşlarının hesaplara yatırılma süreci merak ediliyor. Bakıma muhtaç, hasta, engelli ve yaşlılara vatandaşlar ve ailelerine verilen evde bakım maaşları il bazında yatırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
1 saat 46 dakika önce

Meteoroloji kar yağışı beklenen illeri açıkladı! Kar ne zaman yağacak?

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte hava sıcaklıklarında ciddi oranlarda düşüş yaşandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sıcaklıkların daha da düşeceği belirtilirken Prof. Dr. Orhan Şen tarafından İstanbul'da ne zaman kar yağacağı açıklandı. Kar beklenen illerin başında Artvin geliyor.
Aktüel - Aktüel
2 saat 20 dakika önce

ES4 Esenyurt Kiptaş 4. Etap yeni otobüs hattının geçtiği duraklar ve sefer saatleri

İETT tarafından yapılan olan duyuruya göre Esenyurt'a yeni otobüs hattı geliyor. Binlerce vatandaşın kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği ES4 Esenyurt Kiptaş 4. Etap - Haramidere hattı nereden geçiyor, sefer saatleri nedir belli oldu.
Aktüel - Aktüel
2 saat 27 dakika önce

12 bebeğin ölümüne neden olduğu iddia edilen hastanelerin nerede olduğu bilinmiyor

12 bebeğin ölümüne neden olan hastaneler Türkiye'nin gündeminde yer alırken geçtiğimiz Nisan ayında İstanbul ve Tekirdağ​'da düzenlenen operasyon ile şüpheliler tutuklanmıştı. Yenidoğan çetesinin yaptıkları ise şoke etti.
Aktüel - Aktüel
2 saat 32 dakika önce

Sınav görevli ücretlerinin yatacağı tutar belli oldu

Sınav görevli ücretleri araştırılıyor. ÖSYM ve MEB tarafından yapılan sınavlarda gözetmen, salon başkanı, gözetmen yardımcısı ve bina sorumlusu gibi görevlerde bulunan kişilere ödenecek tutarlar belli oldu.
Aktüel - Aktüel
2 saat 48 dakika önce

Muğla Dalaman'da çıkan orman yangınında müdahaleler sürüyor

18 Ekim günü Muğla Dalaman'da başlayan orman yangınında çalışmalar devam ederken vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Erken saatlerde başlayan Dalaman orman yangını nerede, neden çıktı merak ediliyor. Ekiplerin havadan ve karadan söndürme işlemleri de devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
2 saat 49 dakika önce

20 Ekim'de İstanbul'da bazı yollar 7 saat trafiğe kapalı olacak

20 Ekim Pazar günü İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan L’etape By Tour de France Uluslararası Bisiklet Yarışı kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve TEM Otoyolu belirli saatlerde trafiğe kapalı kalacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
3 saat 3 dakika önce

Okullardaki ders saati planlamasındaki değişiklik gündemde

Okullarda ders saatlerinin değişip değişmeyeceği merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), kış saatinin geri gelmesine yönelik taleplerin ardından valiliklere okulların başlama ve bitiş saatlerine ilişkin genelge gönderdi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 36 dakika önce

MasterChef eleme potası belli oldu

MasterChef’te ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım ile eleme adayları merak edildi. MasterChef programının son bölümünde yarışmacılar, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için mücadele etti.
Aktüel - Aktüel
11 saat 17 dakika önce

MasterChef'te potaya giden isim belli oldu

MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci takım oyununda takımlar dokunulmazlık için yarıştı. Bununla birlikte izleyiciler MasterChef potaya kim gitti sorusunu sormaya başladı.
Aktüel - Aktüel
12 saat 26 dakika önce

Kış lastiği takma tarihi belli oldu

Havaların soğumaya başlamasının ardınan sürücülerin merak ettiği birçok detay var. Sürücüler kış lastiği ne zaman takılır sorusunu gündeme getirdi.
Aktüel - Aktüel
12 saat 52 dakika önce

Muhtarlar Günü 19 Ekim'de kutlanıyor

Her yıl aynı tarihte kutlanan Muhtarlar Günü bu sene de kutlanmaya devam edecek. Bununla birlikte pek çok kişi Muhtarlar Günü ne zaman sorusunu soruyor.
Aktüel - Aktüel
13 saat 25 dakika önce

Yarıyıl tatilinin başlayacağı tarih belli oldu

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren şubat tatili merakla bekleniyor. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler ise yarıyıl tatili ne zaman sorusunu gündeme getiriyor.
Aktüel - Aktüel
14 saat 11 dakika önce

İnci Taneleri dizisinde Yıldız karakterini Ümit Beste Kargın canlandırıyor

Kanal D'de yer alan İnci Taneleri dizisinin Yıldız karakteri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bununla birlikte izleyiciler İnci Taneleri Yıldız kimdir sorusunu soruyor.
Aktüel - Aktüel
14 saat 55 dakika önce

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik Ankara'da doğdu

Oynadığı karakterlerle izleyicinin gönlünde taht kuran Vural Çelik hayatını kaybetti. Vatandaşlar ise Avrupa Yakası Vural Çelik kimdir, Vural Çelik neden öldü soruları araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
15 saat 44 dakika önce

Hudutsuz Sevda dizisi Perşembe günü NOW'da yayınlanıyor

Sevilen dizilerden Hudutsuz Sevda, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Vatandaşlar Hudutsuz Sevda ne zaman, Hudutsuz Sevda saat kaçta başlıyor sorularını soruyor.
Sona Git