Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
2 saat 30 dakika önce

Tomris Giritoğlu Hatırla Sevgili, Cemberimde Gül Oya dizilerinin yapımcılığını yaptı

Yönetmen, senarist ve yapımcı Tomris Giritoğlu hayatını kaybetti. Vefat haberinin ardından Tomris Giritoğlu kimdir, aslen nereli, çocuğu var mı soruları gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
2 saat 40 dakika önce

Muslera Galatasaray-PAOK maçında cezalı olması nedeniyle oynamayacak

UEFA Avrupa Ligi maçları kapsamında 25 Eylül 2024 tarihinde Galatasaray ile PAOK karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada Fernando Muslera'nın oynayıp oynamayacağı, kadroda neden yok sorusu gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
2 saat 42 dakika önce

Eğitim uçakları, pilot adaylarının becerilerini geliştirmesi için kullanılıyor

Bursa'da eğitim uçağının Yenişehir Havaalanı apron kısmına düşmesi sonucu iki pilot hayatını kaybetti. Yaşanan bu olayın ardından eğitim uçaklarıyla ilgili araştırmalar artmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
2 saat 42 dakika önce

İzmir Bergama'da elektrik kesintisi çalışmaları 16.00'ya kadar sürecek

23 Eylül Pazartesi gününe planlanan arıza çalışmaları devam ediyor. Sabah erken saatlerde başlayan İzmir Çandarlı, Güzelbahçe, Bergama elektrik kesintisi ne zaman bitecek belli oldu.
Aktüel - Aktüel
3 saat 4 dakika önce

Kuruluş Osman yeni sezonu 2 Ekim'de izleyici ile buluşacak

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 5. sezonuyla ekranlara ara vermişti. Seyircilerin heyecanla beklediği Kuruluş Osman 6. sezon tarihi belli oldu.
Aktüel - Aktüel
3 saat 19 dakika önce

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 100 müfettiş yardımcısı alımı yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere 100 müfettiş yardımcısı alınacak. Başvuru şartları ve tarihleriyle ilgili ayrıntılar MEB’in internet sitesinde paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
3 saat 28 dakika önce

KYK yedek yurt yerleştirme sonuçları açıklandı

YKS tercih sonuçlarının ardından yurt başvurularını tamamlayan adaylar arasında yerleşemeyenler oldu. GSB KYK yurt yedek başvurularının sonlanmasıyla beraber yedek yurt sonuçları bekleniyordu. Milyonlarca öğrencinin beklediği yedek yerleştirme sonuçları erişime açıldı.
Aktüel - Aktüel
3 saat 35 dakika önce

23 Eylül Süper Lig maç takvimine göre Gaziantep FK - Trabzonspor karşılaşması oynanacak

Süper Lig'de şampiyonluk mücadeleleri devam ediyor. 21 Eylül günü ligde derbi heyecanı yaşanırken bu akşamın maç programı da gündeme geldi. 23 Eylül Pazartesi müsabakalarının saati ve hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu.
Aktüel - Aktüel
3 saat 58 dakika önce

1959'dan günümüze kadar Süper Lig tarihinde en çok gol kralı Galatasaray'dan çıktı

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programının 22 Eylül günü yayınlanan son bölümünde yarışmacıya yöneltilen 1959'dan günümüze kadar en çok gol kralı çıkaran takım hangisidir sorusu gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
4 saat 20 dakika önce

Kış saati uygulamasının 2024 yılında olmaması nedeniyle saatler geri alınmayacak

2024 senesinde kış saatinin uygulanmamasından dolayı saatler geri alınacak mı, alınmayacak mı merak konusu olmuştu. Her yıl yaz ayından kış ayına geçerken vatandaşlar saatlerin ne zaman geri alınacağını da araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
4 saat 21 dakika önce

NBA 2024-25 normal sezon 22 Ekim Salı günü başlayacak

NBA tarafından 2024-25 normal sezon için resmi takvim duyuruldu. Takvim duyurulmasının ardından vatandaşlar NBA ne zaman başlayacak sorusunu araştırırken ilk maç Baton Celtics, New York Knicks arasında oynanacak.
Aktüel - Aktüel
4 saat 36 dakika önce

Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi ile 9. Yargı Paketi'nin görüşüleceği meclis 1 Ekim’de açılacak

Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi ile 9. Yargı Paketi'nin görüşüleceği Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 1 Ekim Salı günü saat 15.00’de yapılan tören ile açılacak.
Aktüel - Aktüel
4 saat 50 dakika önce

Mark Başoğlu ile evlenen Sima Tarkan, 1995 senesinde California'da doğdu

Instagram'da yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettiren Sima Tarkan'ın görkemli düğünü ses getirdi. Birçok ünlü ismin katılım sağladığı düğünün ardından Mark Başoğlu kimdir, ne iş yapıyor merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
5 saat 3 dakika önce

DGS tercih sonuçlarının başvuruların bitmesinin ardından 1 hafta sonra açıklanması bekleniyor

ÖSYM tarafından 18-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen DGS tercih başvurularının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı gündem oldu. Adaylar ayrıca üniversite kayıtlarının tarihlerini de merak ediyor.
Aktüel - Aktüel
5 saat 5 dakika önce

Galatasaray-PAOK maçının biletleri bugün satışa çıktı

UEFA Avrupa Ligi'nde 25 Eylül günü Galatasaray-PAOK maçı oynanacak. Karşılaşmayı stadyumdan izlemek isteyenler maç biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacağını beklemeye başladı.
Aktüel - Aktüel
5 saat 27 dakika önce

KPSS önlisans tercih kılavuzunun ekim ayında erişime açılması bekleniyor

1 Eylül 2024 tarihinde uygulanan KPSS önlisans sınavının ardından adaylar tercihlerin ve branş bazında sıralamanın ne zaman açıklanacağını bekliyor.
Aktüel - Aktüel
5 saat 28 dakika önce

Midilli Adası hakkında her şey

Ege Denizi’nin kuzeydoğusunda yer alan Midilli Adası, doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla ziyaretçileri kendine çekiyor. Sahip olduğu zengin kültürel miras ve kendine has doğasıyla Yunan adaları arasında öne çıkan Midilli, ulaşım açısından da rahat bir seçenektir.
Aktüel - Aktüel
5 saat 29 dakika önce

23 Eylül ekinoksu ile Türkiye’de yaz sona eriyor, havalar soğuyor

23 Eylül sonbahar ekinoksu 23 Eylül Pazartesi (bugün) itibarıyla gerçekleşecek. Gece ve gündüz sürelerinin eşit olacağı sonbahar ekinoksu ile beraber havalar soğumaya başlayacak.
Aktüel - Aktüel
6 saat 1 dakika önce

İkinci dönem umre turları 6 Ekim Pazar günü başlayacak

İkinci dönem umre turlarının tarihi belli oldu. Hac ve umre ibadetini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, Haziran ayından itibaren kayıtlarını yaptıkları ikinci dönem umre turlarının tarihlerini araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
17 saat 30 dakika önce

Caner Erkin Galatasaray'da 2009-2010 sezonunda kiralık olarak oynadı

Eski milli futbolcu ve günümüzde Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin'in Galatasaray'da oynayıp oynamadığı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Caner Erkin 1 sezon boyunca sarı-kırmızılılarda kiralık olarak forma giydi.
Sona Git