Tgrt Haber

Hamdi Alkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hamdi Alkan eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Mart 2023 15:05 - Güncelleme : 25 Mart 2023 16:17
Hamdi Alkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hamdi Alkan eşi kim?

Şarkılar Bizi Söyler'in konukları arasında yer alan Hamdi Alkan, programın fragmanında "Resmi rakamlara göre benim 50 bin akrabam vardı orada" sözleriyle yürek dağladı. "Deprem Anısı" konsepti ile seyirci karşısına çıkacak programın sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici üstleniyor. Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Hamdi Alkan kimdir, kaç yaşında?

Cumartesi günleri saat 20:00'da yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler uzun bir aranın ardından tekrar seyircisiyle buluşacak. Deprem Anısına konsepti ile yayınlanacak Şrkılar Bizi Söyler programında Kalben, Uğur Aslan​, Antakya Medeniyetler Korosu ve Hamdi Alkan​ yer alıyor. İşte, Hamdi Alkan hakkında bilinmeyenler! 

HAMDİ ALKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

16 Ocak 1967 doğumlu Hamdi Alkan, Hatay doğumludur. Türk yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncudur olan Alkan, aynı zamanda İlkokul, ortaokul ve liseyi Antakyaʼda okudu. Üniversiteyi ise Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde okudu. 12 senede üniversiteyi tamamladıktan sonra TRT'de 3 Aşağı 5 Yukarı programının sunucusu olarak işe başladı. Reyting Reyting programının hem sunucusu ve oyuncusu hem de yapımcısı olarak adını geniş kitlelere duyurdu. Bu projenin ardından Arka Sıradakiler dizisini yönetti. 

Hamdi Alkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hamdi Alkan eşi kim?

HAMDİ ALKAN EŞİ KİM?

1989 yılında 22 yaşındayken Canan Hoşgör ile evlendi. Zeynep (d. 1998) ve Ayşe (d. 2007) adlarında iki kızı olan çift, 1999 yılında boşanmış; 2006 yılında tekrar evlenmiş ve Mart 2012 yılında tekrar boşanmıştır. Hamdi Alkan daha sonra Selen Görgüzeş evlendi ve boşandı. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...