Tgrt Haber

Hastanede şaşkın bakışlar altında doğum yapan kedinin 3 yavrusu oldu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Mart 2024 18:59 - Güncelleme : 17 Mart 2024 06:33

Bursa İnegöl Devlet Hastanesi'nde doğum yapan kedinin 3 yavrusu oldu. Sahiplendirme sürecine alınan yavruların sağlık durumları iyi. Şaşkın bakışlar altında doğum yapan kedi ilgiyle takip edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, doğum zamanı gelen bir kedi​, İnegöl Devlet Hastanesi'nin doğumhane merdivenlerinde 3 yavru dünyaya getirdi.

DOĞUM SANCILARI ARTTI!

Hastaneye giren kedi, doğum yapmak için uygun bir yer aramaya başladı ve doğumhane bölümü merdivenlerine uzandı. Doğum sancıları artan kedi, hastane personeli, hasta ve hasta yakınlarının şaşkın bakışları altında yavrularını dünyaya getirdi.

Hastanede şaşkın bakışlar altın doğum yapan kedinin 3 yavrusu oldu! - 1. Resim

Olayı gören vatandaşlar durumu İnegöl Belediyesi Veteriner İşlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, daha bir yavusunu dünyaya getiren kediyi alarak İnegöl Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon merkezine götürdü.

3 YAVRUSU OLDU

Merkezde yapılan müdahalenin ardından kedi, 3 yavrusunu dünyaya getirdi. Veteriner hekimlerin kontrolünde yapılan tetkikler sonucunda anne kedi ve yavrularının sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Hastanede şaşkın bakışlar altın doğum yapan kedinin 3 yavrusu oldu! - 2. Resim

Veteriner Hekim Aziz Muhammedoğlu, "Doğum yapmak üzere olan kediyi ekiplerimiz aldılar, getirdiler. Doğumu bizim kontrolümüzde gerçekleşti. Şu anda anne ve yavrularının sağlıkları gayet iyi durumda" dedi.

Anne kedi ve yavruları, gerekli sağlık kontrolleri ve bakımlarının ardından sahiplendirme sürecine alınacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...