Tgrt Haber

Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazal Subaşı hayatı ve bilinmeyenleri!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Aralık 2022 18:11 - Güncelleme : 31 Aralık 2022 20:15
Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazal Subaşı hayatı ve bilinmeyenleri!

Miss Turkey 2015 üçüncüsü olan Subaşı, Kasaba Doktoru'nda Leyla karakterini oynuyor. Subaşı, Miss Supranational'a katılan ilk Türk kadın oldu. Oyunculuk performansı kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi gören Hazal Subaşı, en çok merak edilen oyuncular arasında yer alıyor. İşte Hazal Subaşı hayatı ve bilinmeyenleri!

O Ses Yılbaşı programında sahne alacak Hazal Subaşı​, sahne kıyafeti ve sesiyel jüri üyelerini etkilemeyi başardı. O Ses Yılbaşı programında Yıldız Tilbe​, Murat Boz​, Seda Sayan​ ve Ebru gündeş'in jüri üyesi olarak yer aldığı programda birçok isim sahne alacak. Son dönemde dijital projelerde de bulunan oyuncu, yeni dizisiyle gündemde. İşte Hazal Subaşı hayatı, bilinmeyenleri! 

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

 2 Mayıs 1995 doğumlu Hazal Subaşı, aslen İzmirlidir. 13 yaşındayken babasını kaybeden Subaşı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunudur. Miss Turkey yarışmasında üçücü seçildikten sonra oyunculuğa başlayan genç isim oyunculuk performansıyla beğeni topladı. 

Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazal Subaşı hayatı ve bilinmeyenleri!

HAZAL SUBAŞI DİZİLERİ

Adını Sen Koy,

Bir Umut Yeter,

Halka,

Çukur,

Kasaba Doktoru,

Sıcak Kafa

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...