Tgrt Haber

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? 2024 İstanbul'a kar geliyor mu? Meteoroloji'den 20 il kırmızı alarm... Güncel hava durumu

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2024 14:52 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 14:51
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? 2024 İstanbul'a kar geliyor mu? Meteoroloji'den 20 il kırmızı alarm... Güncel hava durumu

İstanbul'a ne zaman kar yağacağı yakından takip ediliyor. Kış mevsimi etkisini giderek artırıyor. Sıcaklıklar ise tekrar düştü. Peki, İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Şu an nerelerde kar var? 2024 Kar ne zaman yağacak?

Türkiye’de bazı iller kar yağışına teslim oldu. Önümüzdeki günlerde birçok ilde kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji 20 il için kırmızı alarm verdi. Peki İstanbul'a kar yağacak mı, hangi illere yağacak? Şu an nerelerde kar var?  İşte güncel 2024 hava durumu​...

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

22 Ocak​ Pazartesi hava durumu raporu yayımlandı. Sıcaklıkların düşmesiyle İstanbul'da beklenen kar yağacak mı? sorusu arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 7 günlük hava tahmin raporu karın gelişini haber verdi. Yurtta sıcaklıklar 8 ila 10 derece arasında düşüş gösterecek.  Bazı illerde kar yağışı bekleniyor. MGM verilerinde İstanbul'un bu hafta nasıl bir hava bekliyor? İstanbul'da 22-28 Ocak 2024 tarihlerinde hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İstanbul'da kar ne zaman yağacak?

2024 İSTANBUL'A KAR GELİYOR MU?

İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde bu hafta sonu soğuk ve yağışlı hava etkili olacak. İstanbul, Kocaeli​, Sakarya​, Yalova ve Kırklareli'nde yağmur ve karla karışık yağmur bekleniyor.  Yüksek kesimlerde ise kar yağışlı etkili olacak. Hava soğuyacak mı? İstanbul'da sıcaklık kaç derece olarak hissedilecek? Şiddetli kar yağışı bekleniyor mu? 

22-28 OCAK HAVA DURUMU

Megakent İstanbul'da soğuk havaların devam edip etmeyeceği, kar yağışı olup olmayacağı merak ediliyor. Sıcaklıklar Cumartesi öğle saatlerinden itibaren  8 ila 10 derece arası düşecek. Kuvvetli sağanak yağmur ve karla karışık yağmur bekleniyor. 

İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

İstanbul'da önümüzdeki 5 gün içindekar yağışı beklenmiyor. Cumartesi öğle saatlerinden ibaşlayan ve pazar sabah saatlerine kadar devam edecek yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde seyretmesi öngörüldü. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Anıl27 Ocak 2024 23:00

28 Ocak kar yağacakmı

Sonraki Haber Yükleniyor...