Tgrt Haber

Kadir İnanır inme geçirerek bilinci kapalı hastaneye kaldırıldı

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2024 11:45 - Güncelleme : 24 Mart 2024 15:14
Kadir İnanır inme geçirerek bilinci kapalı hastaneye kaldırıldı

Usta oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı. Haberin ardından birçok insan internette Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, neden hastaneye kaldırıldı gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladı. İşte Kadir İnanır hakkındaki son dakika gelişmeleri...

Ünlü oyuncu Kadir İnanırBeykoz​'daki evinde inme​ geçirdi. Bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılan sanatçının durumunun stabil olduğu ve entübe edilerek yoğun bakımda tutulduğu açıklandı. Detaylar, haberimizde... 

KADİR İNANIR HASTANEYE Mİ KALDIRILDI?

74 yaşındaki ünlü sanatçı Kadir İnanır'ın sabah saatlerinde evinde inme geçirdiği açıklandı. Ünlü sanatçı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kadir İnanır inme geçirerek bilinci kapalı hastaneye kaldırıldı - 1. Resim

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında hastanenin başhekimi tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Kadir İnanır'ın beynini besleyen ana damarda tıkanıklık olduğunun tespit edildiği belirtildi. Tespitin ardından tıkalı damardaki pıhtının başarılı bir şekilde alındığı açıklandı. Doktorlar ünlü sanatçının entübe şekilde yoğun bakımda olduğunu ve durumunun stabil olduğunu ifade etti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...