Tgrt Haber

Masterchef 13 Aralık'ta kim elendi? Masterchef ilk eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Aralık 2022 08:39 - Güncelleme : 14 Aralık 2022 09:35
Masterchef 13 Aralık'ta kim elendi? Masterchef ilk eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Masterchef'te mavi ve kırmızı takımlar dokunulmazlığı almak için mücadele etti. Farklı lezzetlerle yapılan yemekler jüri tarafından puanlandı. Pazartesi günü belirlenen takımlar kıyasıya rekabet etti. Masterchef'te potaya kimin gittiği araştırılmaya başlandı. Masterchef'in son bölümünde eleme adayı belli oldu.

Salı akşamı ilk olarak takım mücadelesi vardı. Kırmızı ve takım yarışmacıları belli oldu. Dokunulmazlığı kazanmak için mücadele ekip daha sonra bireysel dokunulmazlığı almak için yarıştı. Peki, Masterchef​'te hangi takım dokunulmazlığı kazandı? Masterchef'te kim elendi, kim eleme​ adayı oldu? 

MASTERCHEF'TE ANTİK MEZOPOTAMYA YEMEKLERİ İSTENDİ 

Dün yayınlanan Masterchef yarışmasında takımlardan Antik Mezopotamya Medeniyetlerine ait yemeklerin yapılması istendi. Böylece binlerce yıllık yemekler tekrar gündem oldu. Menüde; 

Mu elamütum çorbası
Tuh'u
Pasrütum
Me Puhadi
Somun ekmek yer aldı.

Masterchef 13 Aralık'ta kim elendi? Masterchef ilk eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MASTERCHEF'TE HANGİ TAKIM DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI?

Salı akşamı MasterChef jürisi ise yarışmacılardan antik Mezopotamya mutfağından 5 farklı tarifi yapmalarını istedi. Kıyasıya rekabette tabakların şefler tarafından tadımı sonrası kazanan mavi takım oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yeni takımlar pazartesi günü oluştu. Mavi takım kaptanı Yağız olurken, kırmızı takım kaptanı ise Tolga oldu. İki takım da ilk dokunulmazlık​ için kıyasıya mücadele etti.  MasterChef jürisi takımlardan antik Mezopotamya mutfağı yemeklerini istedi. Kırmızı takımın bireysel dokunulmazlık için yarıştığı yarışmada, ilk eleme adayı Görkem oldu. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...