Tgrt Haber

MasterChef Beyza, 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2024 08:43 - Güncelleme : 27 Eylül 2024 08:46
MasterChef Beyza, 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu

MasterChef programının 26 Eylül Perşembe günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar ilk ödül oyunu için mücadele etti. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan kılıç balığından soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, sakatat yemeği, soslu yemek ve ızgara şiş yapmalarını istedi.

İlk turda kırmızı takım​, tüm şeflerin beğenisini kazanarak oyunda galibiyet elde etti. Ancak şeflerin yarışmacılardan 3 adet ızgara şiş istemesine rağmen, Onur bunu yanlış anlayarak 3 porsiyonluk bir tabak hazırladı. Bu durum, takım içinde gergin anlara sebep oldu.İlk turun ardından kırmızı takım yarışmacıları bireysel mücadeleye geçti.

MasterChef Beyza, 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu - 1. Resim

MASTERCHEF​ 100 BİN TL ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

MasterChef programının 26 Eylül Perşembe günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar en iyi kılıç balığından soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, sakatat yemeği, soslu yemek ve ızgara şiş yapmak için mücadele etti.

İlk turu başarıyla tamamlayan kırmızı takım bireysel yarışa geçti. Yarışmacılar, şeflerin kriterlerine göre kılıç balığından en iyi yemeği çıkarmak için kıyasıya mücadele etti. En başarılı yemeği yaparak 100 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi Beyza oldu.

MasterChef Beyza, 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu - 2. Resim

MASTERCHEF BEYZA KİMDİR?

MasterChef programına Fransa’dan katılan Beyza Aydın, 1998 yılında dünyaya geldi. Aslen Konyalı olan Beyza, ailesinin mesleği nedeniyle mutfakla iç içe büyüdü.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif27 Eylül 2024 08:49

MasterChef her zaman eğlenceli oluyor bu bölümde neler yapacaklar diye merak ediyorum iyi bir yarışma olacak gibi görünüyor

Sonraki Haber Yükleniyor...