Tgrt Haber

Motosiklet tutkunu tüpçü kedi! 'Al Capone' kentin maskotu oldu

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ekim 2024 16:16 - Güncelleme : 12 Ekim 2024 16:26

Konya'da tüp ve su satışı yapan Osman Gürğan, müşterilerinin siparişini motosiklette arkasında oturan kedisiyle beraber götürüyor.

Konya​'da 30 yıldır merkez Karatay​ ilçesi Kalenderhane Mahallesi'nde tüp ve su satıcılığı yapan 42 yaşındaki Osman Gürğan, kedisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kedi yavrusuna 'Al Capone' ismini veren Osman Gürğan, müşterilerinin siparişini götürürken kedisini yanından ayırmıyor.

Motosiklet tutkunu tüpçü kedi! 'Al Capone' kentin maskotu oldu - 1. Resim


Motosikleti ile servise çıkan Gürğan, kedisini de yolcu koltuğuna alarak siparişleri beraber götürüyor. Müşterilerin de yüzünü güldüren 'Al Capone' motosiklet koltuğunda mesaisini tamamlıyor.

"MOTOSİKLETTE ARKAMDA OTURUYOR"

Müşterilerine giderken kedisini yanından ayırmayan Osman Gürğan, “Biz kedinin babası var. Kedimizi komşumuzun kedisi ile çiftleştirdik, 4 yavru oldu. Bu kedilerin üçünün kulağı dik, birinin kulağı kırık olarak dünyaya geldi. Bu yavru sütten ayrıldıktan sonra biz aldık. O günden itibaren benimle beraber. Motorda sabah akşam gelmeye başladı. Benimle sürekli servislere geliyor. Omzuma oturuyor, bu şekilde ayrılmaz olduk.

Motosiklet tutkunu tüpçü kedi! 'Al Capone' kentin maskotu oldu - 2. Resim


Servise gittiğimiz müşterilerimiz de memnun. Herkes sempati duyuyor. Trafikte giderken motosiklette benim arkamda oturuyor ve orada benimle her yere geliyor. Artık bizim elemanımız, kendi içimizden birisi gibi oldu. Beraber akşama kadar sürekli servis yapıyoruz.” dedi.

"PATİSİYLE BENİ UYARIYOR"

Sipariş götürdüğü müşterilerin de kedisini sevdiğini anlatan Osman Gürğan, “Motorun üzerinde görenler de seviyor. Bu mahallede 30 yıldır esnafız. Mahallelinin de hoşuna gidiyor. Kedi zararsız, sevecen bir hayvan. Tüpçü, sucu ve marketçiyken, şimdi kedili tüpçü, kedili sucu ve kedili marketçi olduk. Bundan da memnunuz. Bazı anılarımız var. Bazen de beni uyarıyor.

Motosiklet tutkunu tüpçü kedi! 'Al Capone' kentin maskotu oldu - 3. Resim


Bir gün müşterim servisi acele istemişti, motosiklet ile hızlı giderken kedim benim arkamdan patisiyle vurarak yavaşlattı, birkaç kere böyle oldu. Bir nevi korudu bizi, can dostu gibi bir şey. Ben hayvanları çok severim. Benim muhabbet kuşlarım da var. Onlara da zarar vermiyor, onlarla birlikte dururlar. Hayvanları çok severim.” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe12 Ekim 2024 16:31

Bu adam gerçekten tatlı bi duruşta olmuş kedisini de yanına alıp iş yapıyom bende böyle bir kedi besleyebilirim

Sonraki Haber Yükleniyor...