Tgrt Haber

Şahmaran dizisi hikayesi nedir? Şahmaran oyuncuları! Şahmaran dizisi nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Ocak 2023 08:12 - Güncelleme : 21 Ocak 2023 09:31
Şahmaran dizisi hikayesi nedir? Şahmaran oyuncuları! Şahmaran dizisi nerede çekildi?

Dün galası yapılan ve sosyal medyada trend olan Şahmaran dizisinin başrolünde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir yer alıyor. Şahmaran dizisi bugün yayına girecek. Netflix platformunda yayınlanan dizi, izleyicinin beğenisine sunuldu. Şahmaran'ı izleyen çoğu kişi ilk filmi 2008 yılında vizyona giren Twilight (Alacakaranlık) filmine benzetti. Peki, Şahmaran dizisi hikayesi nedir? Şahmaran oyuncuları! Şahmaran dizisi nerede çekildi?

Oyuncu kadrosunun ve dizinin senaristi Pınar Bulut, yönetmeni Umur Turagay, yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar da dün gece gerçekleşen galada yerini aldı. Görkemli bir galayla Şahmaran​'ın yayını kutlandı. Şahmaran dizisi hikayesi nedir? Şahmaran oyuncuları! Şahmaran dizisi nerede çekildi? 

ŞAHMARAN DİZİSİ OYUNCULARI

Mustafa Uğurlu​,

Mert Ramazan Demir,

Hakan Karahan,

Elif Nur Kerkük,

Mehmet Bilge Aslan,

Ekin Gökgöz,

Berfu Halisdemir,

Nilay Erdönmez,

Ayşe Lebriz Berkem,

Mert Doğan,

Ece Ertez

Şahmaran dizisi hikayesi nedir? Şahmaran oyuncuları! Şahmaran dizisi nerede çekildi?

ŞAHMARAN DİZİSİ HİKAYESİ NEDİR?

20 Ocak Cuma günü izleyicisiyle buluşan Şahmeran dizisini izleyenler, Twiligt serisine benzediğini dile getirdi. Şahmeran dizisinde Şahsu, öğretim görevlisi olarak Adana​'ya gitti. Burada yıllar öncesinde annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşir. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur. Büyükbabasına geçmişin hesabını soran Şahsu, Maran ile karşılaşır. 

ŞAHMERAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Şahmaran dizisinin çekimleri Adana, Tarsus​ ve Datça​'da gerçekleşti.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...