Tgrt Haber

Suriye'de 5.2 şiddetindeki deprem İskenderun ve çevresinde de hissedilirken derinliği 7.16 km olarak ölçüldü

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
16 Ağustos 2024 13:39 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 13:45

16 Ağustos günü Suriye'de ilk olarak 4.2 sonrasında da 5.2 büyüklüğünde sarsıntı olurken Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesinde veriler yer aldı. Sarsıntıyı hissedenler ise Antakya, İskenderun'da deprem son dakika araması yaparken Hatay'dan da hissedildi.

Son günlerde aktif olarak devam eden fay hattı bugün de Suriye​'de hareket etti. 4.2 ve 5.2 büyüklüğünde olan sarsıntının ardından vatandaşlar İskenderun​'da deprem​ mi oldu, ne zaman merak ederken son dakika deprem haberleri ve Rasathane ile veriler paylaşıldı.

ANTAKYA İSKENDERUN'DA DEPREM Mİ OLDU 16 AĞUSTOS SON DAKİKA?

Bugün Suriye Hama​'da 5.2'lik deprem İskenderun'da da hissedildi.

13.15'te 4.2 olarak ölçülen depremin ardından 13.18'de 5.2 şiddetinde sarsıntı kaydedildi.

Suriye'de olan sarsıntı Türkiye​'de de hissedilirken Hatay, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa ve Gaziantep illerinde de vatandaşlar depremi hissetti.

Suriye'de 5.2 şiddetindeki deprem İskenderun ve çevresinde de hissedilirken derinliği 7.16 km olarak ölçüldü - 1. Resim

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

16 Ağustos günü Türkiye'de ve çevre ülkelerde meydana gelen sarsıntılara anlık olarak erişebiliyoruz. Rasathane verileri sayesinde Çanakkale, Balıkesir, Batman, Muş, Uşak gibi illerde olan depremlere her gün her saat ulaşabilmekteyiz.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...