Tgrt Haber

Survivor 2016 elemeye kimler kaldı - Survivor kim elendi elenecek 19 Haziran

20 Haziran 2016 10:24 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13
Survivor 2016 elemeye kimler kaldı - Survivor kim elendi elenecek 19 Haziran

Survivor’da dün akşam dokunulmazlık oyunu vardı, ödülü kazanan belli oldu. Peki Survivor kim elendi, Survivor eleme adayı kimler, Survivor kim elendi, Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, Survivor kim elenecek detayları burada.

Survivor’da dün akşam dokunulmazlık oyunu vardı, ödülü kazanan belli oldu. Peki Survivor kim elendi, Survivor  eleme adayı kimler, Survivor kim elendi, Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, Survivor kim elenecek detayları burada. Survivor’ın 19 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ikinci dokunulmazlık yarışması yapıldı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazılmıştı.

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı. Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu.

SURVİVOR 2016'DA SEMİH ÖZTÜRK YARIŞMAYA DEVAM EDEBİLECEK Mİ?

Survivor 2016’da Pazar akşamı yayınlanan bölümde Semih şok bir sakatlık yaşadı. Dokunulmazlık oyunu sırasında Serkay’la havuzda denge oyunu oynayan Semih Öztürk, oyun sırasında suya düşerken parmağını kırdı. Doktor Metin Kuş’un müdahele ettiği Semih’in durumunu gören diğer yarışmacılar da büyük bir şok yaşadı. Dokunulmazlık yarışması sırasında aldığı darbe sonucu parmağı kırılan Semih Öztürk, doktor tarafından hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Semih’in parmağının ters döndüğü anlaşılan görüntülerde, “Doktor parmağım düzelir mi onu söyle” diyen Semih’e doktor ‘Beni aşan bir müdahale hastaneye gideceğiz’ açıklamasında bulundu. Doktor Metin Kuş, ilk müdahele sırasında Semih’e sık sık parmağına bakmaması uyarısında bulundu. Semih Öztürk doktor gözetiminde tam donanımlı hastanede el cerrahisi servisinde tedavi altına alındı. Semih’in sakatlığıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.  Survivor’da Semih Öztürk’ün yaşadığı kaza sonrası yarışmaya devam edip edemeyeceği ise büyük merak konusu oldu.

KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN KAÇ KİŞİ GİDECEK?

Survivor 2016 adasında artık final için geri sayım başladı. Peki Survivor finali ne zaman olacak ve kaç kişi birincilik için yarışacak? Survivor adasında Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 çarşamba günü yapılacak. Kıbrıs finaline sadece 4 kişi gidecek. Tüm oyunlar Dominik'deki adada oynanacak ve Kıbrıs'da oyun olmayacak. Survivor 2016 birincisi SMS oylaması ile ortaya çıkacak. Survivorı kazanan isim büyük para ödülünü alacak.

Survivor 2016 elemeye kimler kaldı - Survivor kim elendi elenecek 19 Haziran

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da, dün akşam son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında Dokunulmazlık oyunu oynandı. Finale sayılı günler kala her oyunun büyük önem taşıdığı Survivor’da son ana kadar büyük çaba sarfeden iki takımdan Ünlüler  takımı Dokunulmazlık oyununu 10’a 9 kazandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...