Tgrt Haber

Survivor 8 mayıs dokunulmazlığı kim kazandı - Survivor bu hafta kim elenecek

09 May 2016 10:09 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:09
Survivor 8 mayıs dokunulmazlığı kim kazandı - Survivor bu hafta kim elenecek

Survivor'da eleme adayları ve donukulmazlığı kim kazandı merak konusu oldu. Survivor bu hafta kim elenecek, Survivor kim elendi, Survivor eleme adayları, Survivor dokunulmazlık ve Survivor SMS sonuçları burada.

Survivor'da eleme adayları ve donukulmazlığı kim kazandı merak konusu oldu. Survivor bu hafta kim elenecek, Survivor kim elendi, Survivor eleme adayları, Survivor dokunulmazlık ve Survivor SMS sonuçları burada. Survivor 8 Mayıs Pazar gecesine yine damga vurdu. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık oyunu yapıldı. Dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Survivor ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince birbirlerine girdi. Adada Atakan , Nagihan Karadere adının yazılması için Yattara ile pazarlık yapmak istedi. Ancak Yattara bireysel hareket edeceğini belirterek bu kapıyı kapattı. İşte Survivor'da yaşanan en son gelişmeler...

Dokunulmazlık heyecanı, eleme adayının kim olacağı, kimin kimi yazacağı büyük merak konusuydu. Ünlüler takımının ada konseyinde 3. eleme adayı olarak Ezgi’nin adı çıktı. Yunus, Nagihan, Semih ve Yattara Ezgi’nin adını yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ın ismini yazdı. Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde konsey sırasında bu üç isim arasında sms oylaması yapılacak. Salı akşamı ise Yunus, Ezgi ve Atakan arasındaki sms sonuçları açıklanacak ve en az oyu alan isim adaya veda edecek.

SURVİVOR'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Son üç oyunda Gönüllüler ödül oyunlarına iyi başlıyordu. Ancak 8 Mayıs 2016 Survivor dokunulmazlık oyununa Ünlüler takımı iyi başladı ve 3-0 öne geçti. Daha sonra Gönüllüler takımı da oyuna ağırlığını koydu ve skoru 6-6’ya kadar getirdi. Atakan ile İbrahim karşı karşıya geldi ve Atakan İbrahim’i mağlup ederek Ünlüler takımını dokunulmazlıkta 7-6 öne geçirdi. Ünlüler bu dokunulmazlığı almak istiyordu, çünkü geçtiğimiz haftaki dokunulmazlığı kaybetmişlerdi.

7-6 geriye düşen Gönüllüler son etapta vitesi artırdı ve seri oyunlar almaya başladı. Önce Gizem Memiç, Ezgi’ye karşı oynadı ve kazanarak skoru 7-7 eşitlemeyi başladı. Daha sonra Survivor’ın başından beri iyi anlaşamayan Semih ve Efecan karşı karşıya geldi, Efecan atışta başarılı olunca Semih’i mağlup etti ve 8-7 öne geçirdi. . Ve sonra Serkay da Yattara’yı mağlup edince Ünlüler takımında film koptu. Son sayıyı da Damla Nagihan’a karşı aldı ve 10-7 oldu skor.

8 Mayıs Survivor’da dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DAN KERTENKELE'YE SÜRPRİZ TRANSFER

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir’in paylaştığı 'Kertenkele' dizisinin kadrosuna Merve Oflaz dahil oldu.
 
7 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak 64.bölümden itibaren 'Şenay' karakteri ile karşımıza çıkacak olan Merve Oflaz, ilk olarak 2010-2011 sezonunda Survivor’da yarışmış ve şampiyon olmuştu. Genç oyuncu, geçen sezon ise 'Survivor All star’da yeniden mücadele etmişti.  

Survivor’da iki defa şampiyon olan Turabi Çamkıran da daha önce oyuncu olarak 'Kertenkele'ye katılmıştı.

Survivor 8 mayıs dokunulmazlığı kim kazandı - Survivor bu hafta kim elenecek

SURVİVOR'UN ELEME SİSTEMİ DEĞİŞTİ Mİ?

Survivor'ın geçtiğimiz haftaki bölümünde birleşme partisi gerçekleşmişti. Bu parti sonrası eleme ile ilgili bazı değişiklikler olacağı söyleniyordu. Yalnız bu konu ile ilgili açıklama yapılmamıştı. Survivor'un Panorama programına katılan Acun Ilıcalı, Survivor'un final tarihi ve eleme sistemi ile ilgili açıklama yaptı.

Acun'un eleme sistemi ve final ile ilgili açıklaması;

"Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs'taki finale ise 4 yarışmacı yada 4 artı1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik"

"Daha önceden Kıbrıs'ta final oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik'te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs'a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik'te yapacağız. Kıbrıs'ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak"

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...