Tgrt Haber

Trafik polisi ve kaldırımda bisiklet süren çocuğun sevimli diyaloğu viral oldu! 'Bir hafta çizgi film yasak'

Editör: Merve Yaz / Kaynak: tgrthaber.com
23 Ağustos 2024 10:27 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 10:28

Sosyal medyada paylaşılan trafik polisi ve Aslan isimli sevimli çocuğun görüntüleri gündem oldu. Polis memurunun kaldırımda bisiklet süren çocuğa bir hafta çizgi film izlememe, kask takmadığı için de yatağını toplama cezası vermesi izleyenleri güldürdü. İkilinin samimi diyaloğuna yorum yağdı.

Sosyal medya platformu X'te paylaşılan bir video kısa sürede paylaşım rekoru kırdı. Aslan​ isimli sevimli bir çocuk kaldırımda bisiklet​ sürerken yanına motorlu bir trafik polisi​ yanaştı. 

Polis memuru çocuğa "Burası yayalar için sen şimdi burada motor sürüyorsun. Kaskın nerede senin? O zaman sana ceza​ yazacağım, gel bakalım buraya" dedi.

Mahcup bir şekilde polis memurunun yanına giden çocuk kaskının da olmadığını söyledi. 

Trafik polisi ve kaldırımda bisiklet süren çocuğun sevimli diyaloğu viral oldu! 'Bir hafta çizgi film yasak' - 1. ResimTra

'BİR HAFTA ÇİZGİ FİLM YOK'

Bunun üzerine Aslan isimli sevimli çocuğa ceza yazan memurun "Kaldırımda bisiklet sürdüğün için bir hafta çizgi film yok. Kaskı takmadığın için de bir hafta yatağını toplayacaksın. Bir hafta boyunca kontrol edeceğim. Bunları yapmazsan motorunu bağlarım" sözleri izleyenleri gülümsetti. 

Trafik polisi ve kaldırımda bisiklet süren çocuğun sevimli diyaloğu viral oldu! 'Bir hafta çizgi film yasak' - 2. Resim

CEZA KAĞIDINI İMZALADI

Polis memurunun cezayı yazdığı kağıdı imzalayarak alıp giden minik çocuğun görüntülerine sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. 

İşte o yorumlardan bazıları:

Trafik polisi ve kaldırımda bisiklet süren çocuğun sevimli diyaloğu viral oldu! 'Bir hafta çizgi film yasak' - 3. Resim

Trafik polisi ve kaldırımda bisiklet süren çocuğun sevimli diyaloğu viral oldu! 'Bir hafta çizgi film yasak' - 4. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...