Tgrt Haber

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz'ı kaçırdığı iddia edilmişti! Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu'dan açıklama geldi

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: tgrthaber.com
23 Ağustos 2024 09:58 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 10:23

Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırılmasının ardından Deniz Uğur, sanatçı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun oğlu Poyraz'ı kaçırdığını iddia etmişti. Bu iddialar sonras Ayşe Nazlı Yumlu sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Ünlü sunucu Reha Muhtar​, evinin merdivenlerinden düşmesi sonucunda hastaneye kaldırılmıştı.  Muhtar'ın tedavisi sürerken Deniz Uğur​, 15 yaşındaki oğlu Poyraz​'a ulaşamadığına açıklayıp oğlunu sanatçı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun kaçırdığını iddia etmişti. Bu iddialar üzerine İlk önce Poyraz​'dan ardından da Ayşe Nazlı Yumlu'dan açıklama geldi.

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz Muhtar annesi Deniz Uğur'a bu defa videoyla cevap verdi - 2. Resim

"BEN KAÇIRILMADIM, BEN EVDEYİM"

Deniz Uğur​ ve Reha Muhtar​'ın oğlu Poyraz​, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Annem benim kaçırıldığımı söylüyor ama ben kaçırılmadım, ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye. Ve beni götürdü. Benim burada kedim, köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Cihan abi var komşumuz. Ablam var. Ben evdeyim. Ben burada mutluyum. Cihan abiyle oyun oynuyoruz, Beşiktaş maçları izliyoruz. Ben burada çok mutluyum. Başka yere gitmek istemiyorum." dedi.

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz'ı kaçırdığı iddia edilmişti! Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu'dan açıklama geldi - 2. Resim

AYŞE NAZLI YUMLU'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Tüm bu olayların ardından Deniz Uğur​'un Poyraz​'ı kaçırmakla suçladığı Ayşe Nazlı Yumlu, sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ayşe Nazlı, "Günlerdir yazılanları ve çizilenleri Poyraz​'la birlikte şaşkınlıkla izliyoruz. Kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olamaz, zaten evinde olduğu açıkça belli. Poyraz​, doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor ve bu durum hep böyle kalacak" dedi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...