Tgrt Haber

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Instagram’ın geri açılması ile ilgili son düzlükte olunduğunu açıkladı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
10 Ağustos 2024 13:09 - Güncelleme : 10 Ağustos 2024 15:04
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Instagram’ın geri açılması ile ilgili son düzlükte olunduğunu açıkladı

Sosyal medya platformu olan Instagram'da bir süredir erişim engeli olurken kullanıcılar geri açılacak mı son dakika merak ederken ne zaman açılacağını araştırdı. Bakan Uraloğlu ise son düzlükteyiz ifadelerini kulllandı.

Erişim​ engeli getirilen Instagram​ platformuna ilişkin açıklamalarda bulunulmasının ardından kullanıcılar da Instagram açıldı mı merak ediyorken gelişmeler devam ediyor.

INSTAGRAM GERİ AÇILACAK MI SON DAKİKA?

2 Ağustos tarihinden beri kapalı olan Instagram halen erişime kapalı olurken Ulaştırma ve Altyapı BakanıAbdulkadir Uraloğlu​, Instagram'ın açılması ile ilgili şu sözleri söyledi:

"Öncelikle Instagram ya da diğer sosyal medya platformları bunları ne yaparız da kapatırız nasıl engelleriz gayreti ve düşüncesinde değiliz. Netolarak bunu söylemek istiyorum. Bizim ülkemizde kanunlar, kurallar ve hassasiyetler var. Bu nokta kendilerinin dikkatini çektik.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Instagram’ın geri açılması ile ilgili son düzlükte olunduğunu açıkladı - 1. Resim

Epey bir aşamada kat etiğimizi ifade edebilirim. Artık ufak ayrıntılar kaldı onlarda da mutabakata varma gayretindeyiz. Görevli arkadaşlar sürekli olarak görüşmeler yapıyor. Vatandaşımızın önemli bir bölümü takip ediyor biz de açalım istiyoruz."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...