Tgrt Haber

Son dakika | Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Son düzlükteyiz

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: tgrthaber.com
10 Ağustos 2024 12:40 - Güncelleme : 10 Ağustos 2024 14:40
Son dakika | Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Son düzlükteyiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram'ın açılmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Son düzlükteyiz. Çok uzatmadan anlaşmayı umuyoruz." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli getirilen Instagram​ platformuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

"SON DÜZLÜKTEYİZ"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Instagram konusunda yaptığı açıklamada "Arkadaşlarımız anlık olarak Instagram ile görüşmeye devam ediyor. Son düzlükteyiz. Çok uzatmadan anlaşmayı umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Son dakika | Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Son düzlükteyiz - 1. Resim

Bakan Uraloğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Öncelikle Instagram ya da diğer sosyal medya​ platformları bunları ne yaparız da kapatırız nasıl engelleriz gayreti ve düşüncesinde değiliz. Netolarak bunu söylemek istiyorum. Bizim ülkemizde kanunlar, kurallar ve hassasiyetler var. Bu nokta kendilerinin dikkatini çektik. Epey bir aşamada kat etiğimizi ifade edebilirim. Artık ufak ayrıntılar kaldı onlarda da mutabakata varma gayretindeyiz. Görevli arkadaşlar sürekli olarak görüşmeler yapıyor. Vatandaşımızın önemli bir bölümü takip ediyor biz de açalım istiyoruz.

Son dakika | Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Son düzlükteyiz - 2. Resim

"MUTABIK KALINDIĞI AN AÇILACAK"

Bir şirketin nasıl kuralları varsa bizim ülkemizin de kuralları ve kanunları var. Bunları uygulamak istiyoruz. Biz esasında daha kısa sürede  çözeriz diye düşünüyorduk ama şu ana kadar olmadı. Mutabık kalındığı zaman anında erişime açılacak.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...