Tgrt Haber

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun son görüntüsü sevenlerini üzdü! Video binlerce yorum aldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Temmuz 2023 14:49 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 15:18
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun son görüntüsü sevenlerini üzdü! Video binlerce yorum aldı

Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu'nun sosyal medyada dolaşan videosu sevenlerini üzdü. Uzun süredir ekranda yer almayan 90 yaşındaki usta oyuncunun videodaki zayıf hali dikkat çekti.

Malkoçoğlu, Sezercik gibi filmlerde rol almış, Selena dizisinin Yüce Honos'u usta oyuncuKayhan  Yıldızoğlu'nun 29 Mart'ta çekilen videosu yeniden gündem oldu. Video​ oldukça zayıf olduğu görünen oyuncu, iyi dileklerde bulunarak, izleyenleri duygulandırdı. 

KAYHAN YILDIZOĞLU'NUN SON GÖRÜNTÜSÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ 

Yeşilçam​'ın usta oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Video paylaşım platformu TikTok​'ta Yıldızoğlu'nun bir videosu viral oldu. Usta oyuncunun son halini gören inanamadı. Oldukça zayıflamış ve bitkin görünen Kayhan Yıldızoğlu, "Bu yaşta eskisi gibi hepinizi göremiyorum. Beraber zevkli anlar yaşayamıyoruz ama hepiniz kalbimdesiniz. Hepinizi hatırlıyorum ve anıyorum. Az önce dostum Bilge Zobu'nun adını duyunca dünyalar benim oldu. O kadar özledim o kadar özledim ki... Tiyatroda yıllarca beraber çalıştık. Bütün dostlarımı hatırlıyorum. Allah elimi, ayağımı biraz büzdü ama Allah'tan beynim çalışıyor. Hepinizi hatırlıyorum ve sevgiyle, dostlukla, iyi niyetlerle anıyorum" dedi.

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun son görüntüsü sevenlerini üzdü! Video binlerce yorum aldı

KAYHAN YILDIZOĞLU KİMDİR?

28 Mayıs 1933 doğumlu Kayhan Yıldızoğlu, 1955 yılında askerliğini yedek subay olarak yapmıştır. Dönüşünde İstanbul kambiyosunda döviz komiseri olur. Burada çalışırken tesadüfen Muhsin Ertuğrul'un eksik evraklarını tamamlaması üzerine Ertuğrul tarafından oyunculuk seçmelerine çağırılır. Seçmelerde beğenilince Yıldızoğlu için başka bir dönem açılır. 

Haldun Taner'in yönlendirmesiyle ilk filmini 1966 yılında çeviren Yıldızoğlu, Türk sinemasında genellikle rahip, doktor, komiser, yardımcı rollerde oynamıştır. 1969 yılında Şener Şen ile beraber Cihangir'de bir dairede 3,5 yıl beraber kalmıştır. Yıldızoğlu, 150'nin üstünde filmde rol almış, ayrıca televizyon dizilerinde oynamıştır. Kanal D'de yayınlanmış Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yüce Majeste lakaplı bir rolüyle hafızalara kazanan oyuncu, Selena dizisinde de Yüze Honos rolünü oynadı. Kayhan Yıldızoğlu, kendisi gibi sinema sanatçısı olan Suna Yıldızoğlu ile bir evlilik yaşamıştır.

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun son görüntüsü sevenlerini üzdü! Video binlerce yorum aldı

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...