Tgrt Haber

Vahşetin Çağrısı filmi oyuncuları kimler? Vahşetin Çağrısı filmi konusu nedir, nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Haziran 2023 16:25 - Güncelleme : 24 Haziran 2023 17:32
Vahşetin Çağrısı filmi oyuncuları kimler? Vahşetin Çağrısı filmi konusu nedir, nerede çekildi?

Macera türündeki Vahşetin Çağrısı filmi, 21 Şubat 2020'de vizyona girdi. ABD yapımı film, Buck adlı köpeğin California'daki evinden çalınıp Yukon'a gönderilmesiyle başlıyor. Hikayenin başrolünde Harrison Ford yer alıyor.

Jack London'ın 1903 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan Vahşetin Çağrısı filmi macera türündedir. Chris Sanders'in yönetmen koltuğunda oturduğu Vahşetin Çağrısı filmi, vahşi doğa ile uyum sağlayan bir adamın hikayesi işleniyor. ABD yapımı filmde usta oyuncular, oyunculuk performansıyla beğeni topladı. 

VAHŞETİN ÇAĞRISI OYUNCULARI 

  • Harrison Ford,
  • Omar Sy,
  • Dan Stevens,
  • Karen Gillan,
  • Cara Gee,
  • Terry Notary,
  • Bradley Whitford

Vahşetin Çağrısı filmi oyuncuları kimler? Vahşetin Çağrısı filmi konusu nedir, nerede çekildi?

VAHŞETİN ÇAĞRISI KONUSU NEDİR?

Yargıcın köpeği olarak iyi bir hayat süren yaramaz Buck, bir gün kaçırılır ve kızak sürmesi için Alaska’daki bir posta ofisine satılır. Rahat ve sıcak bir evde büyüyen Buck, Alaska’nın zorlu şartlarına alışmakta güçlük çekse de bu vahşi doğada onu çeken bir şey vardır. Buck zamanla iç güdülerini bulacak ve vahşi doğada kendine bir yer edinecektir.

VAHŞETİN ÇAĞRISI NEREDE ÇEKİLDİ?

Vahşetin Çağrısı filmi Alaska​, Yukon ve California'da çekimleri gerçekleşti. Doğanın içinde çekimler gerçekleşen çekimlerde bir köpeğin doğanın ve insanlığın zorlu koşullarında özüne dönme hikayesini anlatıyor.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...