Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
11 saat 59 dakika önce

Kumluca yangınında ekipler müdahaleye devam ediyor

Bugün çıkan orman yangınında çalışmalar sürerken ihbar sonucu ekipler olay yerine sevk edildi. Son dakika Kumluca yangınında son durum bilgisi de paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
12 saat 35 dakika önce

TFF 3. lig maçlarının yayıncısı bulunmuyor

Süper Lig'de milli ara devam ediyor. 7 Eylül Cumartesi günü TFF 3. ligde birçok karşılaşma oynanacak. Mücadeleleri canlı olarak takip etmek isteyenler hangi kanalda yayınlandığını araştırdı.
Aktüel - Aktüel
13 saat 26 dakika önce

PAEM ön başvuru sonuçları Polis Akademisi aday işlemleri sisteminden öğreniliyor

PAEM ön başvuru sonuçları belli oldu. Polis Akademisi, 450 öğrenci alımı için 28 Ağustos - 06 Eylül 2024 tarihleri arasında başvuruları almıştı. Başvuruları kabul edilen adaylar, sonuçları PA aday işlemleri sisteminden öğrenebiliyor.
Aktüel - Aktüel
13 saat 35 dakika önce

Milli yüzücü Umut Ünlü, Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazandı

Tüm dünyada yakından takip edilen Paralimpik Oyunları'nda mücadeleler ediyor. Milli yüzücü Umut Ünlü altın madalya kazandı ve başarıları ile gündemde yer aldı. Kimdir, kaç yaşında ve nereli merak ediliyordu.
Aktüel - Aktüel
13 saat 42 dakika önce

KYK burs ve kredi başvuruları geçen sene 12-19 Ekim'de alınmıştı

Geçtiğimiz günlerde başlayan ek tercih ve yurt başvurularından sonra gözler burs ve kredi başvuru tarihlerine çevrildi. YKS sonucunda öğrenciler üniversitelere kayıt yaptırdı ve bursların tarihi bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
14 saat 23 dakika önce

Muğla Menteşe’de çıkan orman yangınının sebebi bilinmiyor

7 Eylül günü Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen orman yangını rüzgarın etkisinden dolayı büyümeye devam ediyor. Son dakika Muğla yangında müdahaleler devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
14 saat 44 dakika önce

Üniversite ders kayıt tarihi her kurumda farklılık gösteriyor

8-9 Haziran'da yapılan TYT ve AYT sınavlarının ardından öğrenciler kazandıkları okullara kayıt yaptırdı. Kayıtlanmayla beraber ders seçim ve kayıtlarının ne zaman yapılacağı gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
16 saat 11 dakika önce

Süper Lig'de milli ara 5. hafta maçları ile sona erecek

UEFA Uluslar B Ligi'nde milli takımımızın maçları nedeniyle Süper Lig'de milli ara zamanı İzlanda maçı ile sona erecek. Yakından takip edilen liglerde milli ara ne zaman bitecek bekleniyorken tarih belli oldu.
Aktüel - Aktüel
16 saat 47 dakika önce

KYK yurt kayıtları 7 Eylül 2024 Cumartesi günü bitecek

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği KYK yurt sonuçlarının açıklanmasının ardından hak kazanan adaylar kayıtlar ne zamana kadar devam edecek merak ediyordu. e-Devlet üzerinden yapılan kayıt işlemleri bugün sona erecek.
Aktüel - Aktüel
16 saat 58 dakika önce

Rezan Epözdemir, Münevver Karabulut ve Pınar Gültekin'in ailesinin avukatlığını yaptı

Son günlerde sıklıkla adını duyduğumuz kişilerden biri olan Rezan Epözdemir Galatasaray'ın iç saha biletlerinin "karaborsa" ile satılmasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Kimdir, kimin avukatı merak edilmişti.
Aktüel - Aktüel
17 saat 24 dakika önce

Kuyumcular hafta sonu cumartesi açık olurken pazar günleri hizmet vermiyor

Altın, mücevher gibi değerli takı eşyası almak isteyenler hafta sonu kuyumcular açık mı, kapalı merak ediyordu. Cumartesi ve pazar günleri kuyumcu işlerini gerçekleştirmek isteyenler için hafta sonu çalışma saatlerini derledik.
Aktüel - Aktüel
17 saat 38 dakika önce

Kahramanmaraş'ta olan 5 büyüklüğündeki deprem Adana ve Gaziantep'te de hissedildi

Kandilli Rasathanesi son verilerine göre bugün sabahın erken saatlerinde Kahramanmaraş'ta 5 şiddetinde deprem oldu. Endişeli anlar yaşayan vatandaşlar Adana, Gaziantep, Karlıova deprem mi oldu aramasını yaptı.
Aktüel - Aktüel
06 Eylül 2024 - 17:27

Famagusta dizisi Netflix'te Yunanistan hariç hiçbir ülkede yayınlanmayacak

Türk ordusunun Kıbrıs Barış Harekatı'nı lekelemek için hazırlanan Famagusta dizisinin Netflix'te ne zaman çıkacağı gündem oldu. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin açıklama yaptı.
Aktüel - Aktüel
06 Eylül 2024 - 16:53

Motosiklet kazası yapan Toprak Razgatlıoğlu, ilk Türk Superbike Dünya Şampiyonu

16 Ekim 1996 tarihinde dünyaya gelen milli motosiklet yarışcçsı Toprak Razgatlıoğlu kaza yaparak hastaneye kaldırıldı. Üzücü haber sonrasında sağlık durumu nasıl, kaza mı geçirdi merak ediliyordu. Son durumu hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.
Aktüel - Aktüel
06 Eylül 2024 - 16:15

7-8 Eylül Meteoroloji hava durumuna göre İstanbul'da bu hafta sonu yağmur bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre hafta sonu İstanbul, Ankara, Gaziantep'te yağmur var mı, yok mu anlık olarak öğrenebiliyoruz. 7-8 Eylül Cumartesi ve Pazar günü hava durumu ise güncellendi.
Aktüel - Aktüel
06 Eylül 2024 - 16:08

Fuzul’den 33. Yıla Özel Dev Kampanya #RuhumuzdaVar

Tasarruf finansman sektörünün öncüsü Fuzul, sektördeki gücünü 33. yılına özel dev hediye kampanyasıyla taçlandırıyor. Kampanya kapsamında Fuzul, talihli olacak 3 kişiye Türkiye’nin gururu Togg T10X, 33 kişiye Iphone 15, 333 kişiye ise 10 bin TL’lik MediaMarkt hediye çeki armağan edecek.
Aktüel - Aktüel
06 Eylül 2024 - 16:04

Ayşenur Ezgi Eygi, 1998 yılında Antalya'da doğdu

Türk asıllı ABD vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi, Batı Şeria'da katıldığı işgal karşıtı gösterilerde İsrail güçleri tarafından atılan gerçek mermi nedeniyle hayatını kaybetti. Vatandaşlar tarafından Ezgi Eygi kimdir, kaç yaşında soruları araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
06 Eylül 2024 - 15:55

Balıkesir'in kurtuluş yıl dönümü "Tülütabaklar" gösterisiyle renklendi

Tülütabaklar, Milli Mücadele Döneminde (1919-1922) Balıkesir’in düşman işgalinden kurtulmasında önemli rol oynamıştır. Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıldönümü, geleneksel "Tülütabaklar" gösterisinin yapıldığı tören ve etkinliklerle kutlandı.
Aktüel - Aktüel
06 Eylül 2024 - 15:33

iOS 18'in 16 Eylül tarihinde yayınlanacağı iddia edildi

ABD'li teknoloji devi Apple geçtiğimiz aylarda iOS 18 işletim sistemini tanıttı. Kullanıcılar tarafından iOS 18'in ne zaman çıkacağı merak edilirken hangi cihazlara geleceği de gündeme geldi. İşletim sisteminin 16 Eylül tarihinde yayınlanacağı iddia edildi.
Aktüel - Aktüel
06 Eylül 2024 - 15:30

6 Eylül futbol programında bugün Türkiye'nin maçı var

Bugünün maç takvimi futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımız Galler ile sahaya çıkacak. Bugün Türkiye'nin maçının kanalı ve saati de değişti.
Sona Git