Tgrt Haber

Yalova Armutlu'da orman yangını devam ediyor, ekiplerin müdahalesi sürüyor

Editör: Şimal Güdüm / Kaynak: TGRT Haber
05 Ağustos 2024 15:05 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 15:11
Yalova Armutlu'da orman yangını devam ediyor, ekiplerin müdahalesi sürüyor

Tatil beldesi olarak İstanbul'a da yakınlığıyla bilinen Yalova Armutlu'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Yalova orman yangını söndürüldü mü, bitti mi? Yangın nerede çıktı, saat kaçta soruları çevre halkı tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor.

Yaz aylarında artan orman yangınlarına hızlı müdahaleler gerçekleşiyor.

Son olarak Yalova​'da çıkan orman yangını​ yürekleri ağza getirdi. Ekiplerin müdahalesi sürerken konuyla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

YALOVA'DA YANGIN MI ÇIKTI?

Edinilen bilgiye göre, Hayriye köyü, Berkece yaylası kırsalında saat 14.15 sularında ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle alevlerin yayıldığı yangına havadan ve karadan müdahale​ edildiği bildirildi.

Yalova Armutlu'da orman yangını devam ediyor, ekiplerin müdahalesi sürüyor - 1. Resim

YALOVA ARMUTLU ORMAN YANGINI NEREDE, SÖNDÜRÜLDÜ MÜ?

Rüzgarın etkisiyle yayıldığı öğrenilen orman yangınına havadan 2 helikopter ile karadan da yaya orman ekipleriyle müdahale edildiği bildirildi. Yangının olduğu bölgeye yangın söndürme uçağının da yönlendirildiği belirtildi.

Yalova Armutlu'da orman yangını devam ediyor, ekiplerin müdahalesi sürüyor - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...