Tgrt Haber

Yılın çıkış yapan En Başarılı Güzellik Merkezi Ödülü Sevda Terzi’ye verildi!

13 Ocak 2023 20:57 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 21:06
Yılın çıkış yapan En Başarılı Güzellik Merkezi Ödülü Sevda Terzi’ye verildi!

Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde Türkiye’nin çıkış yapan en başarılı güzellik merkezi ödülünü, Irmak Mustu Beauty Center By Sevda: Sevda Terzi aldı. 

12 Ocak 2023 Elit World Grand İstanbul Küçükyalı Hotel’de yılın enleri ödüllerini aldı. Birçok alanda yılın en iyi girişimlerinde bulunan meslek gruplarına ödüller dağıtıldı. Sevda Terzi de bulunduğum girişimlerle yılın En’leri arasında yer almayı başardı! 

Elit World Grand İstanbul Küçükyalı Hotel'de Öykü SERTER ve Onur KIRIŞ'ın sunumu ile gerçekleştirilen bu programa basının ve iş insanlarının ilgisi oldukça göz kamaştırıcıydı. Özel gecenin sonunda Hande Yener’in muhteşem sahnesiyle ödül alan insanlar keyiflerine keyif kattı. 

Ödül töreni başlamadan önce kırmızı halıda röportaj gerçekleştiren Sevda Terzi, sözlerinde şu ifadelere yer verdi: 

Uzun yıllardır güzellik adı altında bakım hizmeti veren sektörde yer aldım. Her zaman gözlemledim. Müşteri ne istiyor? İşlem yapıldıktan sonraki rütuş süreçleri, müşterinin sonraki memnuniyetimi dikkatimi çeken başlıklar olmuştu hep! Gördüm ki işlem sonrası müşteri iletişimi öncesinden daha önemliymiş. Ben çalışma stratejimi bu yönde belirledim. Merkezimizde ne işlem olursa olsun bizzat ben şahsi olarak ilgilenmeye başladım. E bu da haliyle başarıyı kısa sürede bizlere kazandırdı diyebilirim. Şimdi Irmak Mustu Etiler şubemizden sonra da yine aynı lokasyonda Erkek Bakım Merkezi adı altında BlackBowtie adlı markamızı oluşturduk. Şu an da yapım aşamasında olan bu merkez çok yakında da erkeklere hizmet vermeye başlayacak. 

Aynı zamanda Başarı ve Kariyer ödüllerinde yüzleri gülümseten bir proje de imza attı. Kelebek Çocuklar Derneği’yle ortak yürüttükleri projede elde edilen gelirden kelebek ve diğer hastalıklarla boğuşan çocuklarımıza yardımeli uzattılar.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...