Tgrt Haber

ABD Başkanı Biden'dan Erdoğan paylaşımı: Cesaretiniz, liderliğiniz ve diplomasiniz için teşekkür ederiz

12 Temmuz 2023 21:57 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 22:34
ABD Başkanı Biden'dan Erdoğan paylaşımı: Cesaretiniz, liderliğiniz ve diplomasiniz için teşekkür ederiz

ABD Başkanı Joe Biden, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ardından sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında bulundu. Biden, "Dün Türkiye, İsveç'in NATO'ya kabulü konusunda tarihi bir anlaşmaya vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cesaretiniz, liderliğiniz ve diplomasiniz için teşekkür ederiz" dedi. Ayrıca, ABD Başkanı Biden, Türkiye'ye modernize edilmiş F-16 satışına ilişkin ABD'nin Türkiye'ye F-16'ları satacağından "emin" olduğunu dile getirdi.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden​, NATO​ Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ardından sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan​ hakkında paylaşımda bulundu. 

"ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR EDERİZ"

Biden paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Dün Türkiye​, İsveç​'in NATO'ya kabulü konusunda tarihi bir anlaşmaya vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cesaretiniz, liderliğiniz ve diplomasiniz için teşekkür ederiz.

Bu zirve, NATO savunmasına olan bağlılığımızı yeniden teyit ediyor ve umarım bunu daha da güçlendirmeye devam edebiliriz."

"ABD’NİN TÜRKİYE’YE F-16 SATABİLECEĞİNE İNANIYORUM"

Öte yandan, ABD Başkanı Biden, Türkiye'ye modernize edilmiş F-16 satışına ilişkin soruyu cevapladı. Biden, ABD'nin Türkiye'ye F-16'ları satacağından "emin" olduğunu dile getirdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ahmet kalın12 Temmuz 2023 23:51

Helal olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...