Tgrt Haber

ABD Başkanı Joe Biden yolunu şaşırdı: Kırmızı halıyı tutturamadı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2023 18:39 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 18:46

Yaptığı gaflar ve unuttuğu kelimelerle gündemden düşmeyen ABD Başkanı Joe Biden, bu kez de yürürken zorluk yaşadı. Polonya ziyareti sırasında askerleri selamlayan Bıden, kırmızı halıda kalması gerekirken yolunu şaşırdı, halıdan taştı. Bıden'ın daha fazla uzaklaşmaması için koruması devreye girdi.

Rusya-Ukrayna savaşın 1. yılında sürpriz bir kararla Ukrayna’nın başkenti Kiev’e giden Amerikan Başkanı Joe Biden​, Ukrayna​ Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski​ ile bir araya geldi. Zelenski’ye “Daha fazla silah ve mühimmat” garantisi veren Biden, "Rusya’nın Ukrayna’da zafer kazanmaması için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ DURAĞI POLONYA OLDU 

Joe Biden’ın bir sonraki durağı Polonya olurken bir video sosyal meyda gündeminde en çok konuşulanlar arasına girdi. 

HALIDAN TAŞTI

Polonya’nın başkenti Varşova’ya giden Joe Biden, askeri törenle karşılaştı. Polonya Cumhurbaşkanı Andrej Duda ile kırmızı halıda yürüyen Joe Biden, daha sonra yolunu şaşırdı ve kırmızı halının dışına çıktı. Nereye gideceğini bilemeyen ve kırmızı halıdan uzaklaşmaya devam eden Biden’ın imdadına koruması yetişti.

KORUMASI YARDIMA GELDİ 

Biden’ın yanına geçen koruması, ABD Başkanı’yla birlikte yürüyerek daha fazla yolundan sapmamasını sağladı. O anlar, Ruptly kamerası tarafından görüntülendi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...