Tgrt Haber

ABD’de vahşet! En büyüğü 7 yaşında olan 3 çocuğunu sıraya dizerek öldürdü…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: New York Post
18 Haziran 2023 08:52 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 10:14

ABD’de kan donduran cinayet ülke gündemine oturdu. Yaşları 3, 4 ve 7 yaşlarında olan çocuklarını yan yana dizen 32 yaşındaki baba hepsini tüfekle vurarak öldürdü. Annenin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler katil babayı suç aletiyle yakaladı. 

ABD’nin Ohio​ eyaletinde kan donduran cinayet​ yaşandı. 32 yaşındaki Chad Doerman, 3,4 ve 7 yaşlarındaki üç erkek çocuğu için korkunç bir plan yaptı. 3 çocuğunu sıraya dizdikten sonra tüfekle ateş etmeye devam eden adam olay sırasında evden çıkıp boş bir araziye kaçmayı başaran çocuğunu eve alarak katliamını sürdürdü.

POLİSLER 3 ÇOCUĞUN CESEDİNİ BULDU

Katil baba, eşini de elinden vurdu. Çiftin küçük kızları evden kaçıp, "Babam herkesi öldürüyor" diye bağırınca cinayetten komşuların da haberi oldu. Annenin de haber vermesiyle olay yerine polis ekipleri geldi. Ekipler eve girdiklerinde üç çocuğun cansız bedeni ile karşılaştı.

KATİL BABA MÜEBBET İLE YARGILANACAK

Evinin merdiveninde otururken suç aletiyle birlikte yakalanan Doerman gözaltına alındı. Doerman polise verdiği ifadede, cinayeti aylar öncesinden planladığını söyledi. Katil baba ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacak.

ABD’de vahşet! En büyüğü 7 yaşında olan 3 çocuğunu sıraya dizerek öldürdü…

 

Kaynak: New York Post

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hacer 18 Haziran 2023 12:29

Ruh Salihi bozuktur çocuklar ölmesin kıyamam ben onlara ❓

Sonraki Haber Yükleniyor...