Tgrt Haber

ABD'de korkunç olay: 4 kişi binanın için infaz edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Mart 2023 14:12 - Güncelleme : 13 Mart 2023 14:25
Fotoğraf: Arşiv

ABD'nin Dallas şehrinde bir kişinin ihbarı üzerine bir binanın içine giren polis ekipleri, silahla vurularak infaz edilen dört kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Fotoğraf: Arşiv

ABD'nin Texas​ eyaletine bağlı Dallas şehrindeki kokrunç bir olay yaşandı. Bir apartmanda silahlı ihbarı alan polis​ ekipleri, hemen bölgeye intikal etti.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, binaya girince dehşete düştüler. Ekipler, apartmanda silahla vurularak infaz edilmiş 4 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Dehşete düşüren olay sonrası açıklama yapan yetkililer, ekiplerin yerel saatle 19.10 sıralarında aldıkları ihbar üzerine apartmana gittiklerini ve 4 kişinin cansız bedenini bulduğunu aktardı.

Öte yandan öldürülen ve saldırıyı düzenleyen kişi veya kişiler hakkında herhangi bir bilgi aktarılmadı. Soruşturmanın sürdüğünü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...