Tgrt Haber

Son dakika! ABD'de okula silahlı saldırı! 6 kişi hayatını kaybetti 

27 Mart 2023 21:15 - Güncelleme : 27 Mart 2023 22:03
Son dakika! ABD'de okula silahlı saldırı! 6 kişi hayatını kaybetti 

Son dakika haberi! ABD'deki özel bir Hristiyan okuluna yapılan silahlı saldırıda üçü öğrenci altı kişi hayatını kaybettiği bildirildi. Saldırıyı düzenleyen şahsın ise olay yerinde etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Nashville​ şehrinde bulunan The Covenant adlı özel Hristiyan okulunda silahlı saldırı​ gerçekleşti. Tennessee​ eyaletinde gerçekleşen silahlı saldırıda saldırıda, 3'ü çocuk olmak üzere toplam 6 kişi hayatını kaybettiği bildirildi.  

Anaokulu ile 6. sınıf arasında yaklaşık 200 öğrencinin bulunduğu okula sabah saatlerinde giren saldırgan 3’ü çocuk 3’ü okul​ görevlisi 6 kişiyi öldürdü.

Metro Nashville Polis Departmanı, Twitter hesabından yaptığı ilk açıklamada, üzerinde 2 uzun namlulu silah ve bir tabanca bulunan saldırganın olay yerinde öldürüldüğünü bildirdi. 

BİDEN'A BİLGİ VERİLDİ 

Saldırganın kimliği açıklanmazken, silahlı saldırıyı neden yaptığı veya olayda başka yaralı olup olmadığı konusunda ise bilgi paylaşılmadı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada da, Nashville'deki saldırı hakkında Başkan Joe Biden'ın bilgilendirildiği kaydedildi.

Saldırıyla ilgili incelemeler devam ediyor.  

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR 

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...