Tgrt Haber

Son dakika! ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 23:41 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 09:07

Son dakika haberi... Kansas City'deki Super Bowl geçit töreninde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

ABD’nin Missouri eyaletindeki Kansas City’de Super Bowl’u kazanan Kansas City Chiefs takımı için düzenlenen geçit töreni sırasında silahlı saldırı​ düzenlendi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ MERMİLERİN HEDEFİ OLDU

Saldırı sırasında alanda bulunan binlerce kişi büyük bir korkuyla kaçışırken Kansas City yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; silahlı saldırıda çok sayıda kişinin vurulduğu aktarıldı.

Son dakika! ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var - 1. Resim

"HIZLI BİR ŞEKİLDE BÖLGEDEN ÇIKIN!"

Polis tarafından yapılan açıklamada, "Vurulan kişilerin tedavisini kolaylaştırmak için insanların bölgeden olabildiğince hızlı ve güvenli bir şekilde çıkmalarına ve otoparktan uzak durmalarına ihtiyacımız var" ifadelerine yer verildi.

Son dakika! ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var - 2. Resim

2 KİŞİ GÖZALTINA ALIDI

Silah seslerinin duyulduğu anlarda kutlamaya katılanların panikle bölgeden uzaklaştığı görülürken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili olduğu düşünülen iki kişiyi gözaltına alan polis soruşturma başlattı.

1 ÖLÜ, 21 YARALI 

İtfaiye Şefi Ross Grundyson, düzenlediği basın toplantısında, söz konusu olayda, 22 kişiye kurşun isabet ettiği, bunlardan 1'inin öldüğü, yaralanan 21 kişiden 8'inin hayati tehlikeyi atlatamadığı, 7'sinin ciddi, 6'sının ise hafif şekilde yara aldığını belirtti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...