Tgrt Haber

Alkollü sürücünün ehliyeti Boris Johnson'ın çıktı! Geçerlilik süresi 3000 yılına kadar

02 May 2023 11:58 - Güncelleme : 02 May 2023 12:24
Alkollü sürücünün ehliyeti Boris Johnson'ın çıktı! Geçerlilik süresi 3000 yılına kadar

Hollanda'da alkollü bir sürücünün aracından İngiltere'nin eski Başbakanı Boris Johnson'a ait bir ehliyet çıktı. Ehliyetin 3000 yılına kadar da geçerli olması da dikkat çekti.

Hollanda​'da polisle alkollü sürücü​ arasında ilginç anlar yaşandı. Groningen şehrinde bulunan Emma Köprüsü'nde bir araç direğe çarptı. Polisler olay yerine geldi. Alkollü olduğu anlaşılan şoför, adını polislere vermediği gibi nefes testine girmeyi de reddetti. Ukraynalı olduğu öğrenilen şoför, gözaltına alınırken aracında da arama yapıldı. Şoförün gerçek kimliği basın ile paylaşılmazken, Groningen şehrinin batısında kalan Zuidhorn kasabasında yaşadığı bildirildi. 

Araçta bulunan ehliyette ise İngiltere'nin eski Başbakanı Boris Johnson'ın adının soyadının ve fotoğrafının bulunduğu öğrenildi. Johnson'ın bilgileri ise doğum tarihine kadar doğruydu. Tuhaf olan ise ehliyetin geçerlilik tarihinin de 12 Aralık 3000 olmasıydı. 

Polis​, araştırmalar üzerine sahte ehliyetin nerede yapıldığını bulmaya çalışsa da başarılı olamadı.

SAHTE EHLİYETLER MAĞAZADAN ALINABİLİYOR

Öte yandan Hollanda'nın kamu yayımcısı NOS'un eski Rusya muhabiri Kyisa Hekster, bu ehliyetlerin Ukrayna'da turistlere eşya satan mağazalardan kolayca alınabildiğini iddia etti. Hekster, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ukrayna'dan zamanında Fransız Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eski Almanya Başbakanı Angela Merkel adına yapılmış sahte ehliyetler aldığını da yazdı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...