Tgrt Haber

Almanya Başbakanı Olaf Scholz son halini X'ten paylaştı sağlık durumunu açıkladı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Eylül 2023 14:24 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 14:34
Almanya Başbakanı Olaf Scholz son halini X'ten paylaştı sağlık durumunu açıkladı

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, yüzünün yaralı olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabı X'ten paylaştı. Sholz sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

Koşu​ yaparken düşüp yüzünü yaralayan Almanya​ Başbakanı Olaf Scholz​, sosyal medya platformu X'ten son halini paylaştı. Scholz'un yaptığı paylaşımda, sağ gözünün üzerinde kapama bandı olduğu ve yüzünde yaralar olduğu görüldü. Sağlık durumu hakkında da bilgi veren başbakan​, şunları yazdı:

"Yorumları görmek için sabırsızlanıyorum. İyi dilekleriniz için teşekkürler ancak olduğundan daha kötü görünüyor." 

Almanya Başbakanı Olaf Scholz son halini X'ten paylaştı sağlık durumunu açıkladı

NORMAL PROGRAMINA DEVAM EDECEK

Hükümet sözcüsü Steffen Hebestreit ise Berlin'de yaptığı açıklamada Scholz'un sağlığının gayet iyi olduğunu ve normal programına devam edeceğini kaydetti.

Ayrıca bugün Başbakanlık'taki makamına gelen Scholz, yarın Münih Uluslararası Otomobil Fuarı’na (IAA) katılacak. Scholz, Hindistan’da 8 Eylül’deki G20 Liderler Zirvesi'ne gitmeden önce 6 Eylül'de bütçe görüşmeleri kapsamında Federal Meclis'te konuşma yapacak.

Öte yandan Scholz, cumartesi koşu yaparken düşerek yaralanmış, yüzünde darbeye bağlı ezilme olduğu açıklanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...