Tgrt Haber

Almanya'da dehşet saçan Türk! Eşini vurdu komşusuna gitti oradan da berbere geçti

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
02 Haziran 2024 09:24 - Güncelleme : 02 Haziran 2024 09:35
Almanya'da dehşet saçan Türk! Eşini vurdu komşusuna gitti oradan da berbere geçti

Almanya'nın Dortmund şehri yakınlarında bulunan Hagen'de bir Türk dehşet saçtı. Eşini silahla vuran adam, etrafa da ateş açtı ardından da kaçtı. 

Almanya​'nın Hagen şehrinde dün akşam saatlerinde Mehmet Ö. isimli 34 yaşındaki Türk dehşet saçtı. Polis, evde eşini silahla vurduğunu ardından binanın 7. katına çıkıp bir kapıya 6 el ateş açtığını, bu katta kimsenin yaralanmadığını söyledi. 

Alman Bild gazetesine konuşan bir kişi, saldırganın olaydan sonra aracına binip 2 kilometre uzaklıktaki bir berbere gittiğini, burada da 3 kişiyi vurduğunu, saldırıya uğrayanlardan bir kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Almanya'da dehşet saçan Türk! Eşini vurdu komşusuna gitti oradan da berbere geçti - 1. Resim

''ÇOK SAKİN BİR ADAMDI''

Alman polisi, "Biz saldırganın aile meselesi yüzünden saldırıyı gerçekleştirdiğinden şüpheleniyoruz" dedi. Bild'e konuşan Mehmet Ö.'nün kuzeni, "Olayı duyunca şoka girdim. Bunu neden yaptığını anlamadım. Bildiğim kadarıyla hiçbir sorunları yoktu ve aslında çok sakin bir adamdı. Onların dört çocuğu vardı" dedi. 

Almanya'da dehşet saçan Türk! Eşini vurdu komşusuna gitti oradan da berbere geçti - 2. Resim

ORMANLIK ALANDA İZİNİ KAYBETTİRMEYE ÇALIŞIYOR

Olaydan sonra sırra kadem basan Mehmet'in ormanlık bir alanda izini kaybettirmeye çalıştığı tahmin ediliyor. Alman polisinin özel bir biriminin bölgeyi aradığı kaydedildi. Mehmet'in aracının bir süpermarketin otoparkında tutulduğu ve iki polisin adamı burada gördüğü fakat izini kaybettirdiği de belirtildi.

Alman polisi, drone, helikopter ve özel eğitimli polisler tarafından arama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu. Yetkililer, bölgede yaşayan vatandaşların dikkatli olması çağrısında da bulundu.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...