Tgrt Haber

Arazide bulup eve getirdiler korkunç patlama bir aileyi yok etti

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Eylül 2023 14:23 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 15:00

Pakistan'ın Sindh eyaletinde çocukların oyun oynarken eve getirdikleri havan mermisi evde patladı. Patlamanın ardından 5'i çocuk 8 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. 

Pakistan​'ın Sindh eyaletine Kandhkot şehrinde çocukların bilmeden yaptığı hata hayatlarına mal oldu. Bölge Emniyet Müdürü Rahil Khoso'nun açıklamasına göre, çocuklar oyun oynarken bir çiftlik alanında bulduğu havan mermisini eve getirdi ve mermiyle oynadıkları sırada patlamameydana geldi.

Arazide bulup eve getirdiler korkunç patlama bir aileyi yok etti

Khoso, patlamada 5'i çocuk 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin ise yaralandığını ifade etti. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olay yeri güvenlik kordonuna alındı.

OPERASYON BAŞLADI

Sindh Eyalet Başbakanı Maqbool Baqar ise havan mermisinin olayın yaşandığı bölgeye nasıl ulaştığına ilişkin polisten bilgi istedi. Silahlı soyguncuların ve grupların faaliyet gösterdiği Kandhkot'ta güvenlik güçleri operasyon başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...