Tgrt Haber

Azerbaycan'dan 2 şehit haberi daha! Ermeni mayını patladı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Eylül 2023 12:41 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 12:50
Azerbaycan'dan 2 şehit haberi daha! Ermeni mayını patladı

Karabağ'daki yasa dışı Ermeni güçlerinin döşediği mayının patlaması sonucu iki asker şehit oldu. Olayda bir asker de yaralandı.

Azerbaycan​ ile Ermenistan​ arasındaki gerilimde, Bakü'nün Karabağ​'a düzenlediği antiterör operasyonunun artından barış görüşmeleri faslına geçilirken, bölgeden tansiyonu yükseltecek yeni bir haber daha geldi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı​, Karabağ'daki yasa dışı Ermeni güçlerinin döşediği mayının infilak etmesi sonucu iki askerin şehit olduğunu duyurdu.

Bir askerin yaralandığ olaya ilişkin yapılan açıklamada, mayının dün 17.35 sıralarında Azerbaycan ordusuna ait kamyonun geçişi sırasında patlatıldığı bildirildi.

ŞEHİT ASKER​ İÇİN "KURMAY ALBAY" İDDİASI

Açıklamada, Azerbaycan mevzileri arasındaki ikmal yoluna Ermeni güçlerce terör amaçlı yerleştirilen antitank mayınının infilak etmesi sonucu araçta bulunan askerlerden Ekrem Şadmanov ve Tural Seyidov'un şehit olduğu, Elvin Aliyev'in yaralandığı belirtildi.

Yaralı askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. Sosyal medyada Şadmanov'un Azerbaycan ordusunda kurmay albay olarak görev aldığına ilişkin paylaşımlar yapıldı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...