Tgrt Haber

Bangkok'ta yürüyen merdiven dehşeti! Bacağı koptu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Daliy Mail
30 Haziran 2023 14:52 - Güncelleme : 30 Haziran 2023 15:01
Bangkok'ta yürüyen merdiven dehşeti! Bacağı koptu

Bangkok havaalanında bir kadın, yürüyen merdivene bacağı kaptırdı. Kadının oğlu, annesinin kopan uzvunu bir köpük kutu içinde görmekten duyduğu dehşeti anlattı.

Tayland​'ın başkenti Bangkok​ dehşet uyandıran bir olaya sahne oldu. 57 yaşındaki Taylandlı yolcu, sabah saatlerinde Bangkok'un Don Mueang Hvalimanı'ndan güneydeki Nakhon Si Thammarat eyaletine giden bir uçağa binrmek üzere 2. terminale geldi. Yürüyen merdiveni kullanan kadın, en üst basamağa geldiğinde bacağını mekanizmaya kaptırdı.

Bangkok'ta yürüyen merdiven dehşeti! Bacağı koptu

"AÇIKLANAMAZ BİR DUYDU"

Daily Mail'de yer alan habere göre, talihsiz kadının bacağı diz üstünen koparken yürek burkan olaya oğlu da şahit oldu. Olay esnasında yaşadığı dehşeti anlatan kadının Kittirat ismindeki oğlu, "Polisler ambulanstan çıkarken annemin bacağının bulunduğu köpük kutuyu tutuyorlardı. Tekerlekli sandalyede oturan annemden ayrıydı. Bu gerçekten açıklanamaz bir duygu" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından havaalınındaki 20 yürüyen merdivenin bugünlük kapalı kalacağı ve bakıma alınacağı bildirildi.  

 

Kaynak: Daliy Mail

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...