Tgrt Haber

Biden fena yakalandı! Elindeki kağıtta yazılanlar ülkeyi ayağa kaldırdı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
27 Nisan 2023 10:01 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 10:27

2024 seçimlerinde yeniden aday olma kararını duyuran ABD Başkanı Joe Biden, dün Güney Koreli mevkidaşı ile gerçekleştirdiği basın toplantısında kullandığı ‘kopya kağıtlar’ ülkede büyük tartışmalara yol açtı. 

ABD tarihinin en yaşlı başkanı olarak tarihe geçen Joe Biden​ dün katıldığı basın toplantısında çekilen görüntüleri ülkede büyük tepkiye yol açtı. Biden dün Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol’ü Beyaz Saray’da ağırladı. İki isim daha sonra kameraların karşısına geçerken fotoğraflardaki detay büyük tartışmaların fitilini ateşledi.

SORULAR VE CEVAPLAR HAZIR BEKLİYOR…

Zira Biden’ın elinde tuttuğu ve ara ara baktığı kağıtlarda kendisine yöneltilecek sorular, soruları soracak gazetecilerin isimleri, çalıştığı kurum ve fotoğraflarının yer aldığını görüldü. ABD Başkanı’nın kendisine yöneltilecek sorulara önceden hazırlık yaptığı ve hatta sru soracak gazetecilerin isimlerinin telaffuzunun bile yazılı olduğu tespit edildi.

ELEŞTİRDİĞİ OLAYI KENDİSİ YAPTI

Biden daha önce de benzer kopya kağıtlar ile basın toplantılarına katılmış ve bu durum Cumhuriyetçilerin tepkisini çekerek, “Başkan Biden’ın akıl sağlığı iyi değil” yorumlarının yapılmasına sebep olmuştu.

Geçen yıl da Biden’ın elindeki bir notta, “SİZ, Roosevelt Odası’na gireceksiniz, katılımcılara merhaba dedikten sonra SİZ, SİZE AYRILAN YERE oturacaksınız” yazıyordu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...