Tgrt Haber

Bu kasaba artık 'uzaylıların evi' UFO'ya dair anlatılanlar roman oldu

23 Mart 2023 11:31 - Güncelleme : 23 Mart 2023 12:16
Bu kasaba artık 'uzaylıların evi' UFO'ya dair anlatılanlar roman oldu

Japonya Fukuşima'da bulunan Linomachi kasabası, 'uzaylıların evi' haline geldi. Kasaba uzun bir süredir UFO hikayeleriyle de ünlü olunca kitaplar, fotoğraflar ve diğer materyaller doldu taştı.

Japonya​'nın Fukuşima kasabasındaki Linomachi, ekonomisini canlandırmak için kendisini 'uzaylıların evi' ilan etti. Yalnızca 5 bin nüfuslu kasabanın idarecileri, ülkedeki UFO​ ihbarlarını inceleyen Uluslararası UFO Laboratuvarı'na temsilci olarak gönderdiği Tetsu Konno, kasabayı çok daha fazla kişiye tanıtmak istediğini söyledi. 

UFO meraklıları tarafından geçtiğimiz yıl haziran ayında oluşturulan laboratuvar, tanımlanamayan uçan cisimlerle ilgili ihbarları değerlendirip bununla ilgili bulguları paylaşıyor. Japan Times gazetesinin haberine göre, özellikle ABD Savunma Bakanlığı'nın 2020'de yayımladığı UFO görüntülerinin ardından bu konuya gösterilen ilginin tekrar arttığını belirtti.

Bu kasaba artık 'uzaylıların evi' UFO'ya dair anlatılanlar roman oldu

Linomachi kasabası uzun bir süredir UFO hikayeleriyle ünlü. 1992'de açılan UFO Fureaikan müzesi, tanımlanamayan uçan cisimlerle ilgili binlerce kitap, fotoğraf ve diğer materyaller bulunuyor.

Bu kasaba artık 'uzaylıların evi' UFO'ya dair anlatılanlar roman oldu

UFO İHBARLARI AKIYOR

Yılda 30 bin kişinin ziyaret ettiği kasabada, geçen yıl müzenin açılışının 30. yıldönümünün kutlanması için düzenlenen etkinlikte uzaylı kostümü giyen katılımcılar yürüş de düzenlemişti. Kasaba, Senganmori dağıyla da ünlü. Bazıları bu dağın antik dönemlere ait bir piramit olduğunu düşünüyor. Birçok UFO ihbarı da genellikle buraya tırmanan kişiler tarafından bildiriliyor.

1955'te yaklaşık 9 bin 500 kişinin yaşadığı kasaba, son dönemde gündemden düşmeyen UFO trendini yakalayarak bölgeyi tekrar canlandırmayı amaçlıyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...