Tgrt Haber

Cani baba! Eşi ve çocuğu uyuduğu sırada odaya yılan bırakıp zevkle ölmelerini izledi

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: TGRT Haber
25 Kasım 2023 11:55 - Güncelleme : 25 Kasım 2023 12:34

Hindistan'ın Ganjam şehrinde kan donduran bir cinayet işlendi. Bir adam, yılan satıcısından aldığı kobra yılanını, karısının ve iki yaşındaki kızının yattığı odaya bıraktı. Kadın ve kızı yılan ısırığıyla can verirken, cinayet şüphelisi koca ise gözaltına alındı.

Hindistan​'ın Ganjam şehrinde 25 yaşındaki Ganesh Patra isimli adam, sorun yaşadığı eşi ve iki yaşındaki kızını uyudukları sırada yatak odasına kobra yılanı salarak öldürdü. Cinayet​ şüphelisi koca ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polis, kan donduran cinayete ilişkin yaptığı açıklamada, Patra'nın bir yılan satıcısından büyük bir kobra yılanı satın aldığını ve daha sonra yılanı eşi ve kızının yattığı yatak odasına bıraktığını bildirdi. Yılan, anne ve kızını sokarak öldürdü. Cani baba, eşi ve çocuğunun bulunduğu odaya yılan bırakıp ölümlerini izledi.

ÖLÜMLERİ YILAN ISIRIĞINDAN

Cinayet ise, kadının ailesi tarafından ortaya çıkarıldı. Kadına ulaşamayan aile eve geldiklerin korkunç manzarayla karşılaştı. Hastaneye kaldırılan anne ve kızın saatler önce hayatlarını kaybettiği belirtildi. Yapılan otopside anne ve kızının yılan ısırığı sonucu öldükleri tespit edildi.

Cani baba! Eşi ve çocuğu uyuduğu sırada odaya yılan bırakıp zevkle ölmelerini izledi

EVDEN UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALMIŞ

Öte yandan Patra'nın, 2020 yılında evlendiği eşi ile sürekli sorunlar yaşadığı, eşinin şikayeti üzerine bir süre evden uzaklaştırılma cezası aldığı ortaya çıktı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bebek 25 Kasım 2023 12:59

Bebek arabası

Sonraki Haber Yükleniyor...