Tgrt Haber

Canlı yayında kan donduran sözler! İsrail asıllı Fransız yazar Filistinlilere nefret kustu: En acımasız şekilde...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
19 Ekim 2023 10:33 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 11:51

İsrail asıllı Fransız yazar David Antonelli canlı yayın programında Filistinlilere yönelik korkunç ifadelerde bulundu. İsrail'in acımasız olması gerektiğini söyleyen Antonelli, Gazzelilerin öldürülmesinin de hiç umrunda olmadığını ifade etti.

İsrail, Gazze​'ye yönelik şiddetini her geçen gün artıyor. 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik bombardımanlarını aralıksız sürdüren İsrail, geçtiğimiz akşam da hastaneye yaptığı kanlı saldırıda 471 kişi hayatını kaybetti. Gazze'de adeta hayat dururken, İsrail asıllı bir yazarın televizyon programında sarf ettiği sözler ise kan dondurdu.

Fransızca yayın yapan I24News TV'ye konuşan İsrail asıllı Fransız yazar David Antonelli, İsrail'in Gazze'ye dönerek Hamas​'ı ortadan kaldırması ve bölgeyi yeniden ele geçirmesi gerektiğini ifade etti.

HER CÜMLESİ KAN DONDURDU

Söylemlerinin dozunu artıran yazar, "Netanyahu bugün tek bir şeyi düşünmeli, bu korkunç suçların kurbanlarının intikamını almak ve İsrail'in şerefini yükseltmek, bunu yapamıyorsa istifa etmeli. İsrail'in bu ailelerin onurunun intikamını almak için mümkün olan en acımasız şekilde karşılık verme görevi var. Açıkçası 2 milyon Gazzeli hiç umurumda değil. Benim için asıl önemli olan bin 300 İsraillinin intikamıdır." dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...