Tgrt Haber

Çöp kamyonu adeta infilak etti! İşçiler böyle ölümden döndü

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
26 Eylül 2024 12:46 - Güncelleme : 26 Eylül 2024 12:57

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir çöp kamyonu aniden patladı. O esnada aracın arkasında bulunan iki işçi, ölümden döndü. Çöp kamyonunun patlama anı ise anbean kameralara yansıdı.

Londra​'nın Barnet bölgesinde dün sabah saatlerinde çöp toplayan işçiler büyük bir tehlike atlattı. Çöp toplama esnasında kamyon bir anda patladı. O esnada kamyonun arkasında olan 2 işçi ölümden döndü. 

Güvenlik kamerası görüntülerinde, bir işçinin çöp kutusunu kamyona boşalttığı, ardından büyük bir patlamanın gerçekleştiği görüldü. Patlama sonucu çöpler etrafa saçıldı ve yoğun duman oluştu.

Çöp kamyonu adeta infilak etti! İşçiler böyle ölümden döndü - 1. Resim


''İNANILMAZ VE ŞOKE EDİCİ''

Barnet Belediyesi'nden yapılan açıklamada, patlamanın nedeni olarak çöp kutusuna atılan yanıcı maddeler gösterildi. Belediye Çevre ve İklim Değişikliği Kabine Üyesi Alan Schneiderman, "Video inanılmaz derecede şoke edici. Ekip üyelerinin zarar görmeden kurtulmasına çok sevindik" dedi.

Çöp kamyonu adeta infilak etti! İşçiler böyle ölümden döndü - 2. Resim


VATANDAŞLARA UYARI

Schneiderman, vatandaşlara uyarıda bulunarak, "Gaz tüpleri, piller ve aerosol kutuları gibi eşyaların doğru şekilde geri dönüştürülmesi hayati önem taşıyor. Başka bir gün bu kadar şanslı olmayabiliriz," ifadelerini kullandı.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz26 Eylül 2024 13:23

Allah muhafaza, bu ne kadar korkutucu bir olaymış ya

Sonraki Haber Yükleniyor...